Смерть Ліама Пейна пов'язали з репером P.Diddy
Смерть Ліама Пейна пов'язали з репером P.Diddy

Смерть Ліама Пейна пов'язали з репером P.Diddy

Виявляється, що в крові співака виявили особливий наркотик, які нібито змушував носити своїх співробітників репер.

16 жовтня музичну спільноту вразила новина про смерть колишнього учасника One Direction Ліама Пейна.

Як писав раніше Главред, він був виявлений мертвим після падіння з балкона третього поверху свого готельного номера в готелі CasaSur Palermo в Буенос-Айресі, Аргентина. Токсикологічні звіти засвідчили, що в його організмі було виявлено кілька речовин, включно з "рожевим кокаїном", рекреаційною наркотичною сумішшю, яка зазвичай складається з метамфетаміну, кетаміну, МДМА, кокаїну, бензодіазепіну і креку.

The Economic Times повідомляє, що Шон "Дідді" Комбс нібито змушував своїх співробітників носити із собою наркотик, відомий як рожевий кокаїн, також відомий як Тусі. Як повідомляє People, заяву було зроблено у скарзі, поданій раніше цього року співробітником Комбса. Примітно, що той самий наркотик було виявлено в тілі Ліама Пейна.

Скаргу подав Родні "Lil Rod" Джонс, колишній відеооператор і продюсер Комбса, який подав на нього до суду в лютому, звинувативши його в сексуальних домаганнях і заявивши, що вживання наркотиків широко поширене в ділових операціях Комбса.

Скандал із P.Diddy - що трапилося

54-річний Шон Комбс був заарештований у Нью-Йорку за звинуваченнями в секс-трафіку, транспортуванні людей для заняття проституцією та участі в рекеті. Ці звинувачення охоплюють останні 16 років його діяльності і пов'язані з організацією так званих freak off вечірок - елітних сексуальних заходів, які, як стверджує влада, були організовані для експлуатації жінок.

Комбс також відомий як Puff Daddy, P.Diddy і Diddy. Він продюсував репера Notorious B.I.G., а його дебютний альбом No Way Out продали тиражем понад 7 мільйонів копій. P.Diddy також прославився як тричі лауреат премії "Греммі" і співпрацював з такими зірками, як Мерайя Кері, Мері Джей Блайдж і Ашер. Крім музики, він створював проєкти у сфері моди, телебачення та алкогольного бізнесу. Однак на тлі цих досягнень його ім'я тепер пов'язують зі звинуваченнями в злочинах, які можуть призвести до серйозних наслідків.

Зазначимо, що цей позов слідує за серією судових позовів проти Комбса, включно з позовом його колишньої дружини Касандри "Кессі" Вентури, яка звинуватила його в сексуальному насильстві.

Новини шоу-бізнесу в Україні та в світі:

Зазначимо, у липні 2024 року Клінт Іствуд став вдівцем- померла Крістіна Сандера, з якою він жив у фактичному шлюбі протягом останніх 10 років.

Також стала відома причина загадкової смерті зірки серіалу "Альф" - актора Бенджі Грегорі. Тіло "Брайана Таннера", наймолодшого члена кінородини, було виявлено на парковці ще в червні.

Вас також може зацікавити:

Джерело матеріала
loader