Таким його ви ще не бачили: Артем Пивоваров представив перший трек нового проєкту
Таким його ви ще не бачили: Артем Пивоваров представив перший трек нового проєкту

Таким його ви ще не бачили: Артем Пивоваров представив перший трек нового проєкту

Новий проєкт Артема Пивоварова "ВІРШІНШІ" популяризуватиме українську поезію та культуру загалом. Тут буде представлене абсолютно нове звучання, багатожанровість артиста та різноманіття його музичних смаків, що поєднуються в одній композиції.

Першу роботу в цьому проєкті Артем Пивоваров створив зі співачкою ONUKA. За основу пісні "Сьогодні" музикант взяв однойменний вірш представника Розстріляного відродження, основоположника українського футуризму Михайля Семенка.

Експерименти завжди є пріоритетом у моїй творчості, це невіддільний елемент мого світогляду. "Сьогодні" – яскравий доказ того. Ця робота потішить поціновувачів моєї ранньої творчості та стане несподіванкою для більшості,
– поділився Артем Пивоваров.

У кліпі на пісню "Сьогодні" глядач спостерігає перевтілення Артема Пивоварова і ONUKA. Обидва артисти постають у 5 незвичних образах та майстерно відіграють кожну з ролей. Події розгортаються у таємничому готелі. Головний герой втікає від переслідувача та зустрічає різних персонажів.

Таким його ви ще не бачили: Артем Пивоваров представив перший трек нового проєкту - Фото 1
Артем Пивоваров / Фото пресслужби

Цей вир подій та емоцій на екрані розповідає історію про особистостей, що живуть всередині головного героя, немов у готелі. Зрештою герой розуміє, що переслідувач – це він сам.

"Ми створили своєрідний мініфільм, збагачений яскравими образами, що занурює в захопливу історію, вражає і часом навіть шокує. Під час прослуховування та перегляду цієї роботи можуть виникати різні відчуття, але вона неодмінно викличе емоції, а це і є головною метою мистецтва", – зауважив Пивоваров.

Таким його ви ще не бачили: Артем Пивоваров представив перший трек нового проєкту - Фото 2
ONUKA / Фото пресслужби

Як співпрацю прокоментувала ONUKA

Співачка Ната Жижченко зізналась, що не є шанувальницею дуетів. Але не змогла відмовитися, коли їй запропонували цю співпрацю.

Мені подобається переосмислення української літератури, і я стежила за цим проєктом Артема. Коли він запропонував мені саме цей вірш, я одразу зацікавилася, адже він мені давно подобався. Цей вірш вибивається з усього, що я знала з української поезії. Він точно особливий,
– зауважила ONUKA.

Трек став експериментом і викликом для обох музикантів.

Джерело матеріала
loader