Українським аграріям поставлені високоефективні автопоїзди-зерновози
Українським аграріям поставлені високоефективні автопоїзди-зерновози

Українським аграріям поставлені високоефективні автопоїзди-зерновози

Днями до Тернопільської області було відправлено два автопоїзди-зерновози у складі сідлових тягачів MAN TGX 18.440 BL SA (4х2) та самоскидних напівпричепів Stas AgroStar. Техніка поставлена ​​компанією “Аванті-Груп” – офіційним дилером MAN Truck & Bus Ukraine.

Седловий тягач представлений у виконанні Agro, призначеному для важких умов експлуатації. Тут застосовується рама з посиленими лонжеронами – завтовшки 8 мм, трисекційний сталевий бампер з ґратами на фарах, підніжки на гнучких кріпленнях, які не бояться зустрічі з перешкодами.

Українським аграріям поставлені високоефективні автопоїзди-зерновози - Фото 1

Машина укомплектована 440-сильним двигуном. Заслуговую на увагу посилена теплоізоляція NORDIC. Водій також оцінить цифрову індикацію осьового навантаження.

Самоскидний напівпричіп Stas AgroStar має корисний об’єм 51,8 м куб. Кузов відрізняється посиленим верхнім поясом. При цьому споряджена маса напівпричепа складає лише 6350 кг. Задні двері із пневматичним клапаном забезпечують швидке розвантаження. Для кращого зчеплення з дорогою модель обладнана підйомною віссю Traction help. Зерновоз також оснащується системою контролю тиску в шинах (TPMS) та системою моніторингу осьового навантаження.

Українським аграріям поставлені високоефективні автопоїзди-зерновози - Фото 2

Джерело матеріала
loader