У Харкові розслідують можливе побиття чоловіка працівниками Слобідського ТЦК
У Харкові розслідують можливе побиття чоловіка працівниками Слобідського ТЦК

У Харкові розслідують можливе побиття чоловіка працівниками Слобідського ТЦК

Працівники одного з районних центрів комплектування і соцпідтримки Харкова, можливо, 25 жовтня завдали травм жителю міста під час перевірки документів. Про це повідомили у спеціалізованій прокуратурі у сфері оборони Східного регіону.

- Здійснюється досудове за фактом можливих хуліганських дій з боку посадових осіб Слобідського РТЦК та СП м. Харкова, які під час зупинки транспортних засобів та перевірки військово-облікових документів, з особливою зухвалістю, нанесли тілесні ушкодження громадянину,  повідомила прокуратура.

За її даними, слідчі встановили причетних та вилучають відео подій, маршрутні листи у приміщенні Слобідського РТЦК та СП Харкова.

Ймовірно, йдеться про ситуацію, відео щодо якої зранку 25 жовтня поширюють у харківських Telegram-каналах. Водій авто, який раніше публікував провокаційні відео в TikTok, вів пряму трансляцію на цій платформі. Трансляція переривається, але з фрагментів видно, що водія зупинили люди в балаклавах, намагалися розбити скло автомобіля, далі відбувається погоня, чути звук застосування газового балончика і затримання чоловіка. На обличчі водія в кінці відео видно кров. Людина у балаклаві та камуфляжній формі наказує "вирубити" телефон, який тримає водій, йти в машину "до нас". Поруч з людиною у камуфляжі видно поліцейського.

Джерело "МедіаПорта" у правоохоронних органах повідомило, що 25 жовтня водій відмовився пред’явити документи, після чого збив щонайменше одного військовослужбовця, завдавши йому травм, а документи показав тільки тоді, коли приїхала слідчо-оперативна група. "МедіаПорт" звернувся за коментарем до Управління поліції Харківщини, УСБУ, Харківської обласної прокуратури та Харківського ОТЦК та СП.

  • Пізно ввечері у неділю, 20 жовтня, російські окупаційні війська вдарили по Харкову. Внаслідок ворожої атаки виникли проблеми з електропостачанням, відомо про 12 постраждалих, серед них дитина.
  • 15 жовтня російські окупанти накрили місто КАБами. 
     

 

Теги за темою
Харків
Джерело матеріала
loader
loader