Ентузіаст схрестив Counter-Strike 2 та Fruit Ninja – що з цього вийшло
Ентузіаст схрестив Counter-Strike 2 та Fruit Ninja – що з цього вийшло

Ентузіаст схрестив Counter-Strike 2 та Fruit Ninja – що з цього вийшло

Креативний шанувальник відеоігор поєднав Counter-Strike 2 з популярною мобільною забавкою Fruit Ninja. У підсумку вийшов чудовий тренажер для розминки перед змагальними матчами.

Fruit Ninja – одна з найхітовіших відеоігор в історії смартфонів і хоча вона давно пройшла пік своєї популярності, креативний модер спробував вдихнути у неї друге життя, схрестивши з CS 2.

Приємний спосіб розім'ятися перед грою

Моддер під ніком Lillykyu об'єднався з художником Ethurs та створив цікаву суміш двох популярних ігор з різних світів.

Мегапопулярну в минулому мобільну гру Fruit Ninja перенесли у Counter-Strike 2, перетворивши усе це на своєрідний тренажер для прицілювання. Наразі це творіння доступне до завантаження усім охочим у майстерні Steam, де воно вже стало справжнім хітом.

Забавка пропонує три режими, включно з "круговою обороною" (фрукти усюди на 360 градусів), та детальні налаштування, що дозволяють підібрати кількість мішеней, їх швидкість та навіть кути під якими вони можуть з'являтися.

Відео цікавої модифікації – дивіться ролик

Складно оцінити ефективність вигадки Lillykyu саме як тренажера, але це точно дуже веселий спосіб розім'ятися чи навіть просто прочистити думки під приємне чвакання фруктів, що розлітаються вусібіч.

Джерело матеріала
loader
loader