Оголошена дата прем’єри сиквелу «Людини-павука»
Оголошена дата прем’єри сиквелу «Людини-павука»

Оголошена дата прем’єри сиквелу «Людини-павука»


 Студія Sony призначила дату прем'єри четвертого фільму про «Людину-павука» на 24 липня 2026 року. Режисер попередніх трьох частин Джон Воттс залишив франшизу, а його місце зайняв Дестін Деніел Креттон, відомий за стрічкою «Шан-Чі та Легенда десяти кілець». До головної ролі повернеться Том Голланд.

 Цікавою виглядає дата прем’єри, адже за тиждень до неї в прокат вийде безіменний фільм Крістофера Нолана, в якому головну роль також виконуватиме Том Голланд. Ще одним конкурентом кінокоміксу буде мультфільм «Щенячий патруль 3» від Paramount, реліз якого запланований на 31 липня 2026 року.

 Серед продюсерів знову будуть Емі Паскаль і президент Marvel Studios Кевін Файґі. Зйомки планують розпочати в середині 2025 року, після завершення знімального процесу проєкту Нолана.

 Попередня частина серії, «Людина-павук: Додому шляху немає», зібрала $1,95 млрд у світовому прокаті, ставши сьомим найбільш касовим фільмом усіх часів. У США він посів третє місце за касовими зборами з результатом $814,8 млн. Вся трилогія від із Томом Голландом заробила $3,96 млрд. Загалом франшиза «Людина-павук», включно з анімаційними фільмами «Через всесвіти», принесла Sony майже $9 млрд.

Тегі: анонси, дати прем'єр
Джерело: Deadline
Джерело матеріала
loader