Подруги витратили на коротку відпустку в Італії лише по $35: як їм це вдалось
Подруги витратили на коротку відпустку в Італії лише по $35: як їм це вдалось

Подруги витратили на коротку відпустку в Італії лише по $35: як їм це вдалось

Жінки порівняли ціну квитків на літак з Великої Британії до Мілана з вартістю поїздки на таксі з нічної гулянки додому. Вони вирушили з аеропорту Манчестера о 20:30, а приземлилися вже о 22:00.

Дві найкращі подруги з Великої Британії, 31-річна Хлоя Грінвуд та 31-річна Сенна Глігуї, провели у Мілані (Італія) лише 15 годин, але їхній маршрут був дуже насиченим. Туристки встигли побувати у SPA-салоні, випити коктейлів та спробувати традиційні страви, витративши на переліт всього по 35 доларів. Про свій досвід вони розповіли виданню Daily Star.

Пара порівняла ціну квитків на літак з Великої Британії до Мілана з вартістю поїздки на таксі з шаленої нічної гулянки додому. Вони вирушили з аеропорту Манчестера о 20:30, а приземлилися вже о 22:00.

Хлої дуже сподобалось в Італії
Фото: Chloe Greenwood

"Це навіть дешевше, ніж піти в нічний клуб — ми чудово провели час. Дуже пощастило, що погода була гарною й ми могли посидіти на найкрасивіших брукованих вуличках. Вдома нічого подібного не відчуваєш. Безліч дрібниць зробили цей день ідеальним. Усе, що ми спакували у сумку — це бікіні, паспорти й по книжці на кожну", — ділиться враженнями Хлоя, яка заробляє на життя, розважаючи дітей у Ліверпулі.

Жінкам дуже сподобалась італійська їжа
Фото: Chloe Greenwood

Перед тим, як вирушити додому, подруги добре повечеряли, замовивши спагеті, тальятеле, піцу, "Апероль" та лімончело.

Витрати подруг за день

  • Переліт до Мілану і назад: 35 доларів;
  • Трансфер: 5 доларів;
  • Сніданок: 16 доларів (круасан, апельсиновий сік і капучино);
  • Метро: 2 долари;
  • SPA: 195 доларів;
  • Вечеря: 54 долари (спагеті, тальятеле, піца, "Апероль", лімончело);
  • Загальна сума — 177 доларів на одну людину.

Нагадаємо, раніше Фокус писав, що 49-річна Шерон Саммер з Великої Британії полетіла до Мілану (Італія) на один день, бо це виявилось набагато дешевше, аніж поїздка до Лондона. Мандрівниця провела насичений день за кордоном разом зі своїм 36-річним коханим Деном Паддіфутом.

А от досвідчена мандрівниця та блогерка з Великої Британії, яку звуть Ем, поділилася порадами, як знайти найкращі варіанти для дешевої відпустки. На своїй сторінці у TikTok вона стверджує, що злітати за кордон на вихідні можна за 100 євро (близько 4,5 тис. грн).

Теги за темою
фото Італія Туризм відпочинок
Джерело матеріала
loader