Венс вкотре вирішив, що програвати у війні має Україна
Венс вкотре вирішив, що програвати у війні має Україна

Венс вкотре вирішив, що програвати у війні має Україна

Венс вкотре вирішив, що програвати у війні має Україна

Кандидат у віце-президенти США озвучує саме ті плани, які планував Трамп

Кандидат у віцепрезиденти США від Республіканської партії Джей Ді Венс, виступаючи на підтримку Трампа на передвиборчих мітингах та в інтерв'ю різним виданням, не соромлячись, розпоряджається майбутнім України: він вважає, що Україна повинна «поступитися територіями» заради закінчення війни, яку зупинити може виключно Трамп.

Чергову таку заяву Венс зробив в ефірі телеканалу NewsNation.

Відповідаючи на запитання про війну в Україні, Венс заявив, що адміністрація Трампа домагатиметься припинення війни в Україні, і попередив, що чим довше триває конфлікт, «тим більше він ризикує перетворитися на ядерну війну».

«В інтересах Америки і, як я вважаю, в інтересах України і Росії, щоб вбивства припинилися», - сказав він.

Для цього, за словами Венса, лідерство Трампа сприятиме мирному врегулюванню.

«Ми не зобов'язані любити Росію, ми не зобов'язані погоджуватися з її вторгненням, але ми повинні зібрати їх разом і приступити до реальної дипломатії», - сказав він.

Що стосується того, чи доведеться Україні поступитися частиною захоплених Росією земель, Венс сказав, що він вважає, «що українці повинні самі прийняти це рішення». Тобто, у будь-якому разі Венс (а він є рупором самого Трампа) не дає Україні й шансу на перемогу в цій війні і пропонує підкоритися.

Венс додав: «Американська зовнішня політика занадто часто використовується для загострення і затягування конфліктів. Я хочу, щоб американська зовнішня політика була спрямована на встановлення миру скрізь, де ми можемо». Дивний світ, якщо замислитися.

Раніше Венс озвучив так званий «план Трампа» щодо закінчення війни в Україні: план кандидата в президенти США Дональда Трампа щодо завершення війни Росії проти України може передбачати створення «демілітаризованої зони» на окупованих українських територіях. А Україна повинна буде відмовитися від вступу до НАТО.

Нагадаємо, Венс висловлює саме ті речі, які сьогодні більш ніж влаштовують Путіна, що не знає, як вийти з війни, не втративши обличчя, продовжуючи кидати в бійню десятки тисяч солдатів.

Венс транслює саме ті плани, які Трамп окреслював, обіцяючи в разі обрання «закінчити війну за 24 години».

Передбачається, що лінія фронту буде заморожена на нинішньому рівні, а, ймовірно, розмова про повернення територій, захоплених Росією, навіть не порушуватиметься.

«Ймовірно, це буде виглядати приблизно як нинішня лінія розмежування між Росією та Україною. Це стане демілітаризованою зоною, яка буде сильно укріплена, щоб росіяни не вторглися знову», - пояснив Венс.

На його думку, це допоможе Україні зберегти суверенітет, а те, що це буде суверенітет в урізаному вигляді, ніяк не зачіпає політика.

Джерело матеріала
loader