"Смак самотності та страху...": Оля Цибульська з'ясувала, як отримати те саме кохання
"Смак самотності та страху...": Оля Цибульська з'ясувала, як отримати те саме кохання

"Смак самотності та страху...": Оля Цибульська з'ясувала, як отримати те саме кохання

Відома українська співачка, зірка соціальних мереж Оля Цибульська, котра нещодавно ображалася на Олега Винника за "повернення", спровокувала серед своїх шанувальників багато суперечок. Оля опублікувала фото із центру української столиці, і вирішила трохи поговорити про успіх.

Про це стало відомо завдяки свіжій фотографії Олі Цибульській у мережі Instagram.

Публікація Олі Цибульської, скріншот: Instagram

"Ти хочеш успіху чи щоб тебе просто любили? Успішних ненавидять, це я вам говорю з досвіду, бо з'їла у шоу-бізнесі на цьому не одного собаку. Помітила, що часто люди хочуть успіху, бо думають, ніби разом із ним прийде водоспад кохання, недоотриманого в якийсь період життя.

Здається, ось досягну, і всі нарешті помітять! Оцінять! Покохають! Зрозуміють! Візьмуть мене нарешті в зграю. Насправді успіх має смак самотності. Самотності та страху. І щоб не збожеволіти, ти сама собі вигадуєш нову вершину", - поділилася артистка.

Відверті слова Цибульської викликали багато коментарів на її сторінці. Передплатники поділилися своїми думками та викликали реакцію самої співачки.

Коментарі, скріншот: Instagram

"От почитала та відчула, що я не хочу ні успіху, ні кохання. Я хочу бути щасливою, щоб я сама кайфувала від себе і того, що роблю", - написала одна з шанувальниць.

"А чому не можна бути успішною та коханою одночасно? - задаються питанням. - Я за здорові стосунки, де є підтримка один одного".

Коментарі, скріншот: Instagram

"Це не про кохання, - відповіла Оля. - Це про змішування понять. Люди часто з'їдають себе роботою, думаючи, що хочуть успіху. А насправді хочуть уваги".

Раніше повідомлялося, що Олега Винника, який зібрався в Україну, помітили в Берліні: "Люди чекають...".

Також, "Кинув, два роки вештався, обтискався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником.

Джерело матеріала