Військовий призвав жінок бути готовими до оборони: "Буде менше мотивації в росії"
Військовий призвав жінок бути готовими до оборони: "Буде менше мотивації в росії"

Військовий призвав жінок бути готовими до оборони: "Буде менше мотивації в росії"

Голова Ради резервістів Сухопутних військ ЗСУ Іван Тимочко заявив, що українських жінок слід підготувати до оборони, навіть якщо вони не підлягають обов'язковому призову на військову службу.

Таку думку він висловив у телемарафоні.

"Чи потрібно це буде зараз – призивати жінок? А чому не варто підготувати їх, навчати? Це не обов'язково призвати", – зауважив військовий.

Тимочко вважає, що чим більша загальна підготовленість українців до оборони, їхня консолідація та здатність ефективно взаємодіяти в групах, тим менше росія матиме бажання вести війну. Тобто потрібно діяти за прикладом Ізраїлю - де навіть жінки мають військову підготовку.

"Що більше ми будемо мати планів дій, що більше ми будемо мати підготовлених людей до спротиву, що краще ми будемо озброєні – то буде менше мотивації в росії воювати й нападати на нас", – наголосив голова Ради резервістів.

На його думку, Україні необхідно мати план дій на випадок найгіршого сценарію, адже кращі результати можуть прийти самі. Він підкреслює, що виклики та проблеми слід оцінювати з найгіршої перспективи, аналогічно до військових операцій, які завжди плануються з урахуванням найскладніших варіантів і найгірших можливих наслідків, щоб зменшити ризики та забезпечити безпеку.

Останні новини України:

Перешкоджала діяльності військових ТЦК: українці загрожує позбавлення волі.

Прикривався товариськими бесідами з військовими: українця перекинули з рф для виконання завдань фсб, деталі.

Чиновник "Укренерго" розмріявся про масове знищення українців: під час обшуків у нього знайдено чимало цікавого.

Теги за темою
Збройні сили України
Джерело матеріала
loader
loader