Зайшов за жінкою в туалет: привид Вінстона Черчилля був помічений на історичному кораблі
Зайшов за жінкою в туалет: привид Вінстона Черчилля був помічений на історичному кораблі

Зайшов за жінкою в туалет: привид Вінстона Черчилля був помічений на історичному кораблі

Співачка й експерт із привидів Брокард стверджує, що бачила дух покійного Вінстона Черчилля на вечірці на кораблі. Вона поділилася подробицями своєї зустрічі з привидом.

Співачка на ім'я Брокард, яка була одружена з привидом, заявила, що дух покійного прем'єр-міністра Великобританії Вінстона Черчилля був помічений у жіночих туалетах корабля "Королева Мері" ("Queen Mary"). Судно зараз стоїть у доці в Каліфорнії (США). Про це пише Daily Star.

Дух прем'єр-міністра воєнного часу був помічений у жіночих туалетах історичного корабля "Королева Мері". Так стверджує співачка й експерт із привидів Брокард, яка каже, що бачила державного діяча, який любив сигари, що прогулювався коридорами судна.

"Я завжди стикаюся з паранормальною активністю, коли найменше цього очікую. Я йшла довгим вузьким коридором у бік туалетів, з кожним кроком повітря ставало дедалі щільнішим, і мене охопило сильне почуття страху. Я відчинила двері у вбиральню і вона наповнилася густим туманом, мені здалося, що за мною хтось іде. Коли двері зачинилися за мною, вони грюкнули двічі, наче хтось увійшов. А потім я побачила повне втілення чоловіка з сигарою, він був дуже схожий на Вінстона Черчилля. Я вискочила за двері. Це був найшвидший візит до туалету, який я коли-небудь робила", — розповів Брокард, яка була на борту корабля на вечірці.

Вінстон Черчилль любив плавати на кораблі "Королева Мері"
Фото: Britannica

Видання зазначає, що Черчилль любив плавати на кораблі "Королева Мері". Він часто використовував судно для поїздок у США та Канаду.

"Саме на цьому судні обговорювалися ранні плани операції "Оверлорд" і "День Д". Як людина, яка любила жити добре і легко задовольнялася найкращим, він справді насолоджувався обслуговуванням найвищого рівня на борту Queen Mary", — сказав письменник та історик Алан Пеквуд.

Зараз "Королева Мері" — це готель, постійно пришвартований у доці в Каліфорнії. Деякі люди кажуть, що духи померлих все ще переслідують корабель, який сьогодні вважається одним із найбільш відвідуваних місць у США.

Раніше Фокус повідомляв, що викинуте на пляж послання в пляшці допомогло розгадати таємницю. Лист, можливо, був написаний Джоном Дарвіном, заарештованим за шахрайство та інсценування власної смерті. Нова знахідка надала поліції додаткові докази.

Також стало відомо, що дідусь через 70 років спустошив скарбничку. Літній чоловік довгі роки збирав дрібні гроші у великій скляній банці. Нещодавно він дозволив своїм родичам підрахувати її вміст.

Теги за темою
Великобританія співачка
Джерело матеріала
loader