Через обстріли в пʼяти областях були знеструмлення
Через обстріли в пʼяти областях були знеструмлення

Через обстріли в пʼяти областях були знеструмлення

Через обстріли в пʼяти областях були знеструмлення

За даними Міненерго, наразі живлення в областях відновлено.  

За попередню добу через обстріли російських військ та бойові дії мали місце знеструмлення споживачів у пʼяти областях: Дніпропетровській, Донецькій, Сумській, Харківській та Хмельницькій областях. Про це повідомляє пресслужба Міністерства енергетики.

Зазначається, що у Хмельницькій області під час повітряної тривоги вимикалось обладнання на одній із підстанцій, що спровокувало знеструмлення підстанцій, побутових та промислових споживачів. Згодом виявилось загорання, яке наразі ліквідовано. Живлення також відновлено.

Відповідно до повідомлення, на Дніпропетровщині на одній з підстанцій вимикалось обладнання, при цьому знеструмлювались побутові споживачі та водоканал. На даний час живлення відновлено.

У Донецькій області через бойові дії вимикались повітряні лінії, знеструмлювались підстанція та побутові споживачі. На Сумщині під час повітряної тривоги через дронову атаку знеструмлювались підстації. Живлення відновлено.

Як писало ZN.UA, є велика надія, що опалювальний сезон розпочнеться вчасно, коли середньодобова температура стане нижчою +8°С. Однак це стосується лише містян, яким випало сумнівне, як ми сьогодні розуміємо, щастя мати центральне опалення. Власники приватних домоволодінь уже давно запустили свої котли чи затопили груби, аби не палити зайвої дорогої електрики та не захворіти в осіннє міжсезоння. Про це читайте у статті "Коли закінчиться опалювальний сезон?"

Джерело матеріала
loader