На Волині внаслідок ДТП загинуло немовля
На Волині внаслідок ДТП загинуло немовля

На Волині внаслідок ДТП загинуло немовля

На автодорозі поблизу села Яківці Луцького району Волинської області 27 жовтня у дорожньо-транспортній пригоді під час зіткнення автомобіля з деревом загинула піврічна дитина, ще двоє пасажирів, серед яких дев'ятирічна дитина, постраждали.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Національна поліція України.

«33-річний житель Рівненської області, керуючи автомобілем Volkswagen, ймовірно, не впорався з керуванням, з’їхав з дороги та врізався у дерево. Внаслідок автопригоди піврічна дитина, пасажир автомобіля, загинув. Ще двоє пасажирів, 9 та 28 років, отримали тілесні ушкодження. Усі постраждалі – жителі Рівненської області», - ідеться у повідомленні.

У поліції поінформували, що водій автомобіля за результатами огляду на стан сп'яніння був тверезий.

За фактом ДТП слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України. Мова йде про порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили смерть потерпілого.

Як передає Укрінформ, у Покровському районі Донецької області відбулося лобове зіткнення маршрутного таксі з вантажівкою – водій маршрутки загинув, десятеро пасажирів дістали поранення.

Фото: поліція

Теги за темою
Діти ДТП
Джерело матеріала
loader
loader