У Львові блогерка Софія Лоран намагалася розрахуватися карткою російського банку
У Львові блогерка Софія Лоран намагалася розрахуватися карткою російського банку

У Львові блогерка Софія Лоран намагалася розрахуватися карткою російського банку

У Львові стався скандал в одному з розважальних закладів. Блогерка Софія Лоран намагалася сплатити рахунок карткою російського Ощадбанку. Відео опублікував Телеграм-канал "Київ Оперативний".

- У Львові чергова треш-блогерка потрапила у скандал. Після бухача в одному із закладів вона намагалася розрахуватися карткою Ощадбанку рабії. Звичайно, її вивели у двір, проте, судячи з її власного відео, вона так і не зрозуміла, що сталося, - йдеться у повідомленні.

Сама блогерка розлютилася, що її змусили покинути заклад. Лоран присоромила українців, які захейтіли її за цей інцидент. Вона пояснила, що хотіла розрахуватись грошима, які отримала банківським переказом. За її словами, різниці в тому – українська карта чи російська, вона не бачить.

- Коли до мене підходять і кажуть: "Пішла ти на ***, бо ти говориш російською і в тебе Ощадбанк". Та тебе е**т чому у мене Ощадбанк? Просто вигнали, як собаку. Вибачте, звісно. Може я не права, але це просто вже сміх, бо яка різниця, де в мене мають бути гроші? Головне, що я в Україні, - заявила скандалістка.

Передплатники блогерки в соцмережах розкритикували дівчину за цю витівку. Деякі коментатори назвали "свинством" поведінку Лоран та підтримали адміністрацію закладу, з якого її вигнали.

  • 4 вересня блогер Олександр Волошин, який напередодні поїхав за кордон, заявив, що не повернеться до України. Інфлюенсер зазначив, що поки що не бачить свого майбутнього в рідній країні. За словами Олександра, він має намір оселитися в Іспанії та вже готує відповідні документи.
  • 22 вересня блогер Паша Бумчик похвалився тим, що незаконно залишив Україну після отримання повістки.
Теги за темою
Львів
Джерело матеріала
loader
loader