Джонні Депп зіграє Сатану у фільмі Террі Ґілліама «Карнавал останніх днів»
Джонні Депп зіграє Сатану у фільмі Террі Ґілліама «Карнавал останніх днів»

Джонні Депп зіграє Сатану у фільмі Террі Ґілліама «Карнавал останніх днів»

На Римському кінофестивалі Джонні Депп розповів про свою роль у «довгобудові» Террі Ґілліама «Карнавал наприкінці днів». Режисер нарешті знайшов кошти для проєкту.

Відключайте рекламу - підтримуйте ITC! Джонні Депп зіграє Сатану у фільмі Террі Ґілліама «Карнавал останніх днів» - Фото 1

Депп отримав на фестивалі нагороду за життєві досягнення. Він також показав свій другий режисерський фільм «Моді», прем’єра якого відбулася в Сан-Себастьяні у вересні. Ось що він каже про роль:

«Ви так скоро мене не позбудетеся. Сподіваюся, як актор я зіграю Сатану у фільмі режисера Террі Ґілліама. Я сподіваюся, що фільм побачить світ».

У травні Ґілліам заявив, що знайшов фінансування для «Карнавалу». Відомо, що Депп справді зіграє Сатану, а до акторського складу долучаться Джефф Бріджес, Адам Драйвер та Джейсон Момоа. Попередньо відомо, що знімання стартують у 2025 році.

Але з урахуванням історії режисера не дивує, що через п’ять місяців Террі Ґілліам сказав чеському виданню, що не має достатньо коштів для створення «Карнавалу», і що йому доведеться піти на компроміс з власним баченням, щоб фільм відбувся.

«У мене зараз немає на це всіх грошей. Мені довелося б поступитися деякими своїми ідеями, чого я не хочу. Я злий на себе, що не можу цього зробити. Що не завжди погано. Коли я злюся, з’являються якісь цікаві ідеї … Можливо, скоро почну знімати, хоч і з меншим бюджетом».

Режисер додає, що «веде переговори з саудівцями» щодо фінансування проєкту. Він готовий знімати «Карнавал» у Саудівській Аравії, якщо це означає фінансування. Втім, найбільше інвесторів цікавить саме участь Деппа. Ґілліам каже, що бюджет «Карнавалу» мав би становити близько $30 млн.

Останній знятий фільм режисера — «Чоловік, який вбив Дон Кіхота» (2018) з двадцятирічною історією. Відсутність комерційного успіху «Дон Кіхота», як і відгуки критиків, є одною з причин браку фінансування проєктів Террі Ґілліама.

Джерела: Leggo, World of Reel

Теги за темою
Кіно
Джерело матеріала
loader