Ексрозробник Bethesda каже, що «Starfield 2 стане грандіозною грою»
Ексрозробник Bethesda каже, що «Starfield 2 стане грандіозною грою»

Ексрозробник Bethesda каже, що «Starfield 2 стане грандіозною грою»

Колишній провідний дизайнер Bethesda Брюс Несміт переконаний, що Starfield 2 стане визначною грою завдяки досвіду розробки першої частини.

Відключайте рекламу - підтримуйте ITC! Ексрозробник Bethesda каже, що «Starfield 2 стане грандіозною грою» - Фото 1

Несміт, який залишив студію 2021 року після роботи над кількома хітами компанії, включно зі Starfield та The Elder Scrolls V: Skyrim, поділився своїми думками з порталом Video Gamer про майбутнє космічної рольової гри.

«Starfield 2 стане грандіозною грою, бо розробники врахують відгуки гравців. Вони зможуть взяти все найкраще з першої частини, додати багато нового контенту та виправити наявні проблеми», — зазначив ексрозробник.

За словами Несміта, успіх Bethesda в створенні сиквелів базується на досвіді попередніх проєктів. Він навів приклад The Elder Scrolls V: Skyrim, яка отримала перевагу завдяки розробці Oblivion, а та, своєю чергою, спиралася на досвід створення Morrowind.

Цю думку підтримує й ветеран компанії, дизайн-директор Bethesda Еміль Пальяруло. За його словами, Starfield уже знайшов свою унікальну аудиторію та посів місце поруч з іншими культовими серіями студії. «Раніше Bethesda асоціювалася лише з Elder Scrolls. Потім додався Fallout. Тепер у нас є велика трійка: Elder Scrolls, Fallout і Starfield», — підкреслив Пальяруло.

Джерело: Gamesradar

Джерело матеріала
loader