Коли чекати на iPhone SE 4? Витік характеристик із датою запуску та цінами на «бюджетний» смартфон Apple
Коли чекати на iPhone SE 4? Витік характеристик із датою запуску та цінами на «бюджетний» смартфон Apple

Коли чекати на iPhone SE 4? Витік характеристик із датою запуску та цінами на «бюджетний» смартфон Apple

Коли чекати на iPhone SE 4? Витік характеристик із датою запуску та цінами на «бюджетний» смартфон Apple - Фото 1

Інсайдер Jukanlosreve (через gizmochina) розкрив ключові характеристики майбутнього iPhone SE 4 та діапазон цін разом із датою випуску.

Очікується, що бюджетний смартфон Apple вийде у березні 2025 року. Найбільшою внутрішньою зміною iPhone SE 4 може стативласний 5G-модем Apple під кодовою назвою «Centauri» рішення, яке потенційно зможе підвищити ефективність пристрою і зменшити залежність Apple від зовнішніх постачальників модемів.

iPhone SE 4 може відмовитись від рідкокристалічного дисплея на користь 6,05 дюймової LTPS OLED-панелі з роздільною здатністю 2532 x 1170 і максимальною яскравістю 800 ніт. Міцність дисплея також може підвищитися завдяки використанню Ceramic Shield (того самого матеріалу, який використовується в iPhone 14).

Для підвищення продуктивності Apple, швидше за все, використовуватиме чип A18 (як в iPhone 16 і 16 Plus) та оснастить смартфон 8 ГБ оперативної пам’яті (це, в основному, для підтримки функцій Apple Intelligence).

Щодо камери, то тут оновлення може бути скромним — інсайдер припускає, що iPhone SE 4 отримає 48-мегапіксельний датчик Sony Exmor IMX904 на задній панелі та 12-мегапіксельну фронтальну камеру.

Очікується, що iPhone SE 4 матиме розміри 146,7 x 71,5 x 7,8 мм і акумулятор місткістю 3279 мАг (для порівняння, iPhone SE 3 мав у 2018 мАг стрибок на понад 62%). Решта потенційних функцій: Face ID, захист IP68, підтримка дротової (до 20 Вт) і бездротової зарядки MagSafe (до 15 Вт).

І останнє, але не менш важливе: витік свідчить про те, що ціна iPhone SE 4 може становити від $499 до $549.

Коли чекати на iPhone SE 4? Витік характеристик із датою запуску та цінами на «бюджетний» смартфон Apple - Фото 2
Теги за темою
Apple Смартфони
Джерело матеріала
loader