Перша ліга: ФК «Mеталіст 1925» здобув третю перемогу поспіль
Перша ліга: ФК «Mеталіст 1925» здобув третю перемогу поспіль

Перша ліга: ФК «Mеталіст 1925» здобув третю перемогу поспіль

У чемпіонаті України з футболу серед клубів Першої ліги почав виправдовувати сподівання своїх уболівальників «Mеталіст 1925», який здобув третю звитягу поспіль, цього разу, у 14-у турі, - над вишгородським  «Діназом» (2:0).

Як повідомляє УАФ, харків’яни забивали у найпотрібніший момент, перед перервою й на початку другого тайму, і закріпилися у чільному квартеті групи «Б», передає Укрінформ.

Та центральний поєдинок у цій групі відбувся у Києві між сумською «Вікторією» та «Полтавою». Полтавчани зуміли перервати безвиграшну серію, реалізувавши під завісу протистояння пенальті. 1:2. Їхній капітан Дмитро Щербак пробив сильно і влучно. До речі, він узяв участь і в результативній комбінації «містян», яка завершилася першим взяттям воріт номінальних господарів.

А в групі «А» найбільший інтерес викликав матч у Чернівцях, де зустрічалися сусіди по турнірній таблиці - «Буковина» та «Епіцентр» з Кам'янця-Подільского. Вони ведуть уперту боротьбу, аби потрапити до чемпіонської групи. Після відсторонення головного тренера господарів Валерія Кривенцова їхніми діями керував спортивний директор Григорій Чурилов.

Основні події розгорнулися після перерви, коли було вилучено з поля буковинця Максима Гірного, а невдовзі його одноклубник Дмитро Шинкаренко відзначився автоголом - 0:1. Та це не вибило господарів із колії, і в меншості вони зуміли вирівняти становище - 1:1.

Усі спроби команд забити переможний гол були безуспішними, а нічия виявилася на користь конкурентів.

Фото: ФК «Буковина».

Теги за темою
Україна футбол Спорт
Джерело матеріала
loader
loader