Samsung One UI 7: чого очікувати від Android 15 на пристроях Galaxy
Samsung One UI 7: чого очікувати від Android 15 на пристроях Galaxy

Samsung One UI 7: чого очікувати від Android 15 на пристроях Galaxy

Виробники смартфонів почали випуск своїх флагманських пристроїв наступного покоління, а Samsung також готується до запуску серії Galaxy S25. Ці нові високоякісні телефони пропонуватимуть першокласні характеристики та функції, але очікується, що вони також принесуть останню ітерацію Android. Отже, ось чого ми можемо очікувати від бачення брендом Android 15 під назвою One UI 7.1.

1. Оновлений вигляд

Разом з оновленням ОС Android 15 однією з найбільших змін в останній збірці One UI є оновлення інтерфейсу користувача. Samsung планує випустити стабільну версію One UI 7 у 2025 році з новим виглядом. Під час конференції розробників Samsung One UI 7 було продемонстровано на зображеннях, які показали зміни в центрі керування, меню нещодавно використовуваних програм, нову панель сповіщень та багато іншого. Навіть самі програми також можуть бачити зміни, наприклад Галерея, Телефон, Камера, Диктофон, Контакти, Samsung Notes та інші.

Раніше цього місяця в Інтернеті з’явилася візуалізація Galaxy S25 Ultra, яка пропонує нам перший погляд на One UI 7. Хоча це був лише макет, він дав нам правильний вигляд нового центру керування. Майбутні зміни в ColorOS 15 і OxygenOS 15 створюють враження, що дизайн інтерфейсу користувача натхненний Apple iOS. One UI 7 від Samsung не черпає прямого натхнення, але, здається, має натяки на програмне забезпечення iPhone. Ви можете побачити розділену панель сповіщень із закругленими кутами та прозорими плівками.

2. Новий і покращений Galaxy AI?

Очікується, що Samsung випустить серію Galaxy S25 із процесором Qualcomm Snapdragon 8 Elite. Цей новий процесор пропонує значні вдосконалення процесора, графіки та обробки NPU. Іншими словами, функції штучного інтелекту можуть бути кращими та швидшими, ніж будь-коли раніше, і Samsung Galaxy AI може скористатися перевагами цих оновлень. Тож ми можемо очікувати повернення Call Assist, Transcript Assist, Interpreter, Note Assist, Browsing Assist, Live Translate, Circle to Search тощо.

3. Найкраща версія One UI?

В одному з останніх звітів було зазначено, що One UI 7 може стати найбільшим вдосконаленням в історії програмного забезпечення Samsung для смартфонів. Випуск бета-версії One UI 7 займає більше часу, ніж зазвичай. Але One UI 7, який довго перебував у духовці, може окупитися до кінця. Це може забезпечити випуск без помилок і більші загальні покращення. Відомий інформатор Samsung Ice Universe стверджує, що One UI 7 є найбільшим оновленням в історії програмного забезпечення Samsung. Тут не лише підвищена продуктивність, а й покращені анімація, переходи, стабільність системи та плавність.

Джерело матеріала
loader
loader