![Затишок, об'єднання та найдорожчі люди: Олена Тополя розповіла про святкування Різдва](https://thumbor.my.ua/gdZfhO0m4jSxJnaynPh06SaP6iU=/800x400/smart/filters:format(webp)/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F240e8b4552eb52c04bbad4da4e6d9f8f.jpg)
Затишок, об'єднання та найдорожчі люди: Олена Тополя розповіла про святкування Різдва
Вже за кілька днів багато людей святкуватимуть Різдво. Напередодні такого світлого дня редакції 24 Каналу в рамках спецпроєкту "До зустрічі на Різдво" поцікавилася в Олени Тополі, яким було її найкраще святкування.
На думку Олени, її найкраще Різдво ще попереду. Річ у тім, що дитинство співачки припало на пострадянський період, коли акцент робили на святкуванні Нового року.
Кучугури снігу, всі діти з двора просто жили на вулиці. Санки, ковзанки, інші розваги. Пам’ятаю, як і відрами з теплою водичкою собі заливали дорогу для ковзанок. Каталися потім так, що аж гай шумів. Було дуже весело,
– пригадала Олена Тополя.
Олена Тополя зізналася, що для неї Різдво – дуже сімейне свято, яке має глибокий сенс.
Щоб панував затишок, об'єднання. Коли ти занурюєшся в теплоту найдорожчих тобі людей і молишся за них. Мрієш, для кожного щось просиш у Творця,
– поділилася співачка.
![Олена та Тарас Тополя з синами](https://thumbor.my.ua/6_dumXSrXaV-v5lk1hS5C4O10Jg=/600x/smart/filters:format(webp)/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F14d0bdb8c0802a0a52352511b4453626.jpg)
Олена Тополя з чоловіком і синами / Фото з інстаграму співачки
Олена Тополя розповіла про кутю – традиційну різдвяну страву
З дитинства на різдвяному столі артистки залишилася традиційна страва – кутя. Олена любить, коли її готують і з маком, і з горішками.
"А раніше ще додавали льодяники, цукерки: або барбариску, або дюшес. Це додавало присмаку. Мені подобалося. І цей смак я пам'ятаю й досі. Бо він залишився з дитинства. І, звісно, готували кутю з пшениці", – додала Тополя.
![loader](/files/images/preloader.gif)
![loader](/files/images/preloader.gif)