Золоті крашанки на Великдень: як швидко і просто зробити стильні яйця
Золоті крашанки на Великдень: як швидко і просто зробити стильні яйця

Золоті крашанки на Великдень: як швидко і просто зробити стильні яйця

Багато хто знайомий з технікою фарбування великодніх яєць за допомогою лушпиння цибулі. Проте, існує простий спосіб ще більше підкреслити їхню красу. Лайфхаком ділиться 24 Канал з посиланням на Smachnenke.

Золоті крашанки на Великдень

  • Час: 45 хвилин
  • Порції: за бажанням

Інгредієнти:
– яйця;
– цибулеве лушпиння;
– 1 пакетик червоного барвника;
– 1 пакетик жовтого барвника;
– вода;
– 1 столова ложка солі.

Приготування:

  1. Цибулеве лушпиння викладіть у каструлю та залийте водою. Доведіть до кипіння, після чого варіть ще 30 хвилин.
  2. До відвару додайте сіль та обережно занурте у нього вимиті яйця. Варіть протягом 10 – 12 хвилин. Готові яйця викладіть на рушник та дайте охолонути.
  3. Пакетики із червоним та жовтим рідкими перламутровими барвниками занурте у теплу воду на 1 – 2 хвилини.
  4. Тепер вміст пакетиків у невеликій кількості видавіть на руки та змастіть яйця. Краще робіть це у рукавичках. Залиште яйця підсохнути.

Готово!

До теми: жовто-блакитні яйця для Великодня.

Теги за темою
Великдень
Джерело матеріала
loader
loader