Замість традиційних страв: святкове гаряче на великодній стіл
Замість традиційних страв: святкове гаряче на великодній стіл

Замість традиційних страв: святкове гаряче на великодній стіл

Неймовірно смачна страва на святковий стіл і не тільки.
Час приготування:
20 хв
Час на підготовку:
15 хв
Порції
6 порції
Кухня
Інтернаціональна

Язик за цим рецептом буквально тане в роті, а готувати його простіше простого. Відмінний варіант гарячої страви на великодній стіл, від якого всі будуть у захваті.

До речі, вершки беріть тільки жирні, щоб вони не згорнулися від високої температури, повідомляє Главред із посиланням на olga_riabenko.

Язик у вершках - рецепт

Інгредієнти:

Язик промийте, залийте холодною водою, додайте сіль, лавровий лист, моркву, селеру та цибулю.

Варіть приблизно 3 години яловичий, а свинячий 1,5 години.

Відварений язик відправте в холодну воду і зніміть шкірку.

Великодній стіл
Великодній стіл / інфографіка: Главред

Наріжте язик на скибочки і викладіть у форму для запікання.

В окремій мисці змішайте вершки, гірчицю, сир, сіль і перець. Залийте язик і посипте подрібненими горіхами.

Запікайте за температури 200 градусів 20 хвилин.

Смачного!

Дивіться відео, як готувати язик у вершках:

Вас може зацікавити:

Хто така olga_riabenko?

olga_riabenko - популярний український кулінарний блогер у соцмережі Instagram, суперфіналістка Мастер Шеф 12. Авторка блогу регулярно публікує ексклюзивні рецепти вишуканих страв. На olga_riabenko підписані понад 170 тисяч користувачів соцмережі.

Джерело матеріала
loader
loader