/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F131%2F9ec68e03fc92600e579d82ba962cd997.jpg)
Салат, який підкорив усіх: новий рецепт швидкої страви за 15 хвилин
Готуємо новий і соковитий салат із дуже ніжним смаком. Салат Мімоза просто відпочиває, після цього рецепта.
Радимо в салат додати моркву по-корейськи. А от обирати копчене філе чи відварене додати в салат - вам.
Салат "Мімоза" по-новому - рецепт
Вам потрібно:
Відварити куряче філе, остудити та розділити на волокна. Якщо вибрали копчене філе, тоді порізати на дрібні шматочки.
Яйця відварити до готовності, остудити і розділити білки та жовток.
Яблуко почистити, натерти на крупній тертці.
Часник за смаком можна відразу змішати з майонезом, дрібкою солі, яблучним оцтом і оливковою олією.
Як зібрати листковий салат - рецепт по-новому
- Викласти в красиву тарілку для листкового салату м'ясо, змастити рясно все соусом.
- Далі викласти моркву по-корейськи. Якщо морква дуже жирна, то соусом не радимо змащувати другий шар салату.
- Викласти на моркву відварений яєчний жовток, попередньо його подрібнити виделкою. Змастити все соусом.
- На жовток викласти яблуко.
- Плавлений сирки натерти на тертці й викласти слідом, змастити соусом.
- Верхній шар замикає натертий на дрібній тертці білок.
- Зверху салат змастити соусом, що залишився, і прикрасити за смаком горішками.
Дивіться відео, як готувати новий салат Мімоза:
Про персону: yulia_smachno_tyt
yulia_smachno_tyt - популярний кулінарний блогер у соцмережі Instagram та TikTok. Авторка блогу регулярно публікує цікаві рецепти вишуканих страв. На профіль Юлії підписані понад 35 тисяч користувачів соцмережі Instagram, а у TikTok майже 149 тисяч.
Читайте також:
