Вибір тижня: нові колекції українських брендів, які варті нашої уваги цього серпня
Вибір тижня: нові колекції українських брендів, які варті нашої уваги цього серпня

Вибір тижня: нові колекції українських брендів, які варті нашої уваги цього серпня

Літо поступово добігає кінця, і як би не було сумно це усвідомлювати, залишився тільки місяць, аби сповна насолодитися теплою порою. Тож коли, як не зараз, час відтворити ті легкі образи, про які довго мріяли. А щоб наші останні літні стилізації були довершеними, ми знову звертаємося до нових колекцій українських брендів, серед яких знаходимо й одяг для повсякдення, і купальники для відпочинку, і вечірні вбрання, й аксесуари на будь-який смак.

Bagllet

Натхнений ідеєю про естетику у кожній деталі, Bagllet створив колекцію аксесуарів про найважливіше для кожного місце — Дім. Надихаючись красою симетрії, плавністю та чіткістю ліній і геометричних форм, команда розробила перші аксесуари лінійки для дому — косметички та блокноти. Класичні форми, якісна шкіра та фурнітура, вивірений дизайн, базові кольори та естетика у кожній деталі — усе те, що тотожне із Bagllet і що бренд бережно відтворив у нових предметах. 

До запуску косметичок бренд підготував колаборацію з White Sprut, які розробили лімітовану тревел-версію косметики для тіла, а саме: Hand & Body Wash, Perfumed Body Lotion та Pocket Cream. Це ідеальне доповнення до нових аксесуарів. 

Вибір тижня: нові колекції українських брендів, які варті нашої уваги цього серпня - Фото 1

Вибір тижня: нові колекції українських брендів, які варті нашої уваги цього серпня - Фото 2

Вибір тижня: нові колекції українських брендів, які варті нашої уваги цього серпня - Фото 3

Вибір тижня: нові колекції українських брендів, які варті нашої уваги цього серпня - Фото 4

O.TAJE

Бренд O.TAJE запропонував цього сезону розірвати шаблонні будні набагато приємнішим способом та презентував дроп з акцентними речами, які додають барв та емоцій. Лінійка Break the routine ― про небанальні вироби, які водночас легко впишуться в будь-який гардероб і дозволять грати з настроями. Основа дропу ― трикотажні сукні й моделі з сатину. Вони максимально відтворюють меседж ― обирати не мінімалізм, а цікаве вбрання з асиметричними деталями або драпіруванням.

Бренд презентував одразу шість нових моделей суконь: трикотажні міні з коміром-halter; схожі моделі, доповнені декоративним широким поясом, що створює ефект асиметрії; мереживні міді з комірцем-поло; сатинові в білизняному стилі; силуетні трикотажні з вертикальним чорно-білим малюнком; а також варіанти з довгим рукавом, оголеною лінією плечей та витонченим драпіруванням у зоні декольте. До дропу також увійшли нові сатинові максіспідниці й трикотажні топи.

Вибір тижня: нові колекції українських брендів, які варті нашої уваги цього серпня - Фото 5

Вибір тижня: нові колекції українських брендів, які варті нашої уваги цього серпня - Фото 6

Вибір тижня: нові колекції українських брендів, які варті нашої уваги цього серпня - Фото 7

Вибір тижня: нові колекції українських брендів, які варті нашої уваги цього серпня - Фото 8

Peach Peach

«Нічне небо стає ясним, і зорі починають сяяти божественним світлом, коли сонце сідає за обрій», — Едвін Во. Ці слова якнайкраще описують Nightfall сліпдрес, який представив бренд білизни Peach Peach. 

Завдяки зручному крою нова сукня підійде як для відпочинку вдома, так і для вишуканої вечері з парою підборів та виразною прикрасою. Сам виріб виготовлений з віскози та французького мережива. Його передня частина має спокусливий бра, оздоблений мереживом, з комфортною посадкою для меншого розміру грудей. Приталений силует підкреслює талію та декольте — ідеальний баланс між сексуальною привабливістю і стриманістю. Ніжні бретелі та зручні широкі планки відкривають спину та надають невагомості й елегантності.

Вибір тижня: нові колекції українських брендів, які варті нашої уваги цього серпня - Фото 9

Вибір тижня: нові колекції українських брендів, які варті нашої уваги цього серпня - Фото 10

Вибір тижня: нові колекції українських брендів, які варті нашої уваги цього серпня - Фото 11

Вибір тижня: нові колекції українських брендів, які варті нашої уваги цього серпня - Фото 12

Damirli

Класика майбутнього. Стиль, вільний від дрес-коду. Круїзний кежуал та неформальний щоденний блек-тай. Український бренд чоловічого одягу Damirli презентував новий міжсезонний дроп класики майбутнього, обличчям якого став відомий актор та телеведучий Андрій Бєдняков.

У лінійці бренд змішав різні стилі й запропонував речі, які виглядають особливо, але й не перенасичено. У вільному, але вишуканому стилі; не бунтарське, але й не класичне вбрання. Зокрема, до колекції увійшли базові брючні костюми, лляні комплекти, поло, кімоно, сети з шортами та джинсами. 

Вибір тижня: нові колекції українських брендів, які варті нашої уваги цього серпня - Фото 13

Вибір тижня: нові колекції українських брендів, які варті нашої уваги цього серпня - Фото 14

Вибір тижня: нові колекції українських брендів, які варті нашої уваги цього серпня - Фото 15

Вибір тижня: нові колекції українських брендів, які варті нашої уваги цього серпня - Фото 16

S-cape

Бренд S-cape презентував новий аксесуар, який став особливо трендовим цього літа, — бандану. Виріб натхнений постаттю першої української тревел-блогерки, відеографки та письменниці Софії Яблонської. 

Це перша бандана в історії бренду. Для роботи над нею запросили талановиту ілюстраторку та графічну дизайнерку Марічку Рубан. Вона зуміла відтворити на аксесуарі дрібні деталі, де кожен символ — маленький ребус, який оповідає щось про долю Яблонської: її життя в Китаї, любов до знімання чи мандри екзотичними островами. 

Вибір тижня: нові колекції українських брендів, які варті нашої уваги цього серпня - Фото 17

Вибір тижня: нові колекції українських брендів, які варті нашої уваги цього серпня - Фото 18

Вибір тижня: нові колекції українських брендів, які варті нашої уваги цього серпня - Фото 19

Вибір тижня: нові колекції українських брендів, які варті нашої уваги цього серпня - Фото 20

VISHNI

Цього сезону дизайнерська команда VISHNI на чолі з креативною директоркою бренду Крістіною Ліпінською зробила ставку на сукні та оновлені силуети купальників, залишаючись вірними своєму сексуальному, проте іронічному почерку. У центрі уваги — вирізи, шнурівка та асиметрія: VISHNI перевинаходить знакові для бренду силуети, додаючи яскраву палітру кольорів — від лимонного до більш приглушених ніжно-рожевого та блакитного. 

Така палітра була продиктована натхненням Французькою Рив`єрою. Колекція La Marée уособлює невимушений шик узбережжя та колірну гаму, що притаманна першим хвилинам заходу сонця. До лінійки увійшли мінісукні на зав’язках, що акцентують на ключицях та стегнах, міді з принтом, моделі з драпіруванням та роздільні купальники з текстурного матеріалу у поєднанні з прозорими асиметричними накидками.

Вибір тижня: нові колекції українських брендів, які варті нашої уваги цього серпня - Фото 21

Вибір тижня: нові колекції українських брендів, які варті нашої уваги цього серпня - Фото 22

Вибір тижня: нові колекції українських брендів, які варті нашої уваги цього серпня - Фото 23

Вибір тижня: нові колекції українських брендів, які варті нашої уваги цього серпня - Фото 24

STIMMA

Лейтмотивом нової міжсезонної колекції бренду стала жінка — сильна та витончена, яка йде в ногу з часом, здатна адаптуватися до будь-яких умов. Лінійка наповнена плавними лініями та повітряними текстурами: невагомими сорочками, напівпрозорими лонгслівами та приталеними жакетами. Разом вони утворюють образи, які легко адаптуються до будь-якої ситуації — від casual до office-буднів. 

Універсальності дропу додає його колірна гама: чорний, молочний, блакитний та сірий гармонійно поєднуються один з одним, слідуючи простоті й мінімалістичності.

Вибір тижня: нові колекції українських брендів, які варті нашої уваги цього серпня - Фото 25

Вибір тижня: нові колекції українських брендів, які варті нашої уваги цього серпня - Фото 26

Вибір тижня: нові колекції українських брендів, які варті нашої уваги цього серпня - Фото 27

Вибір тижня: нові колекції українських брендів, які варті нашої уваги цього серпня - Фото 28


Источник материала
loader