Перший серіал про Астерікса
Перший серіал про Астерікса

Перший серіал про Астерікса

Перший серіал про Астерікса


Зніме Ален Шаба
Французька газета Le Parisien повідомляє, що стрімінгова платформа Netflix і видавництво Albert Rene, яке публікує комікси про пригоди найвідомішого галла Астерікса і його друзів, працюють над створенням першого анімаційного серіалу на основі цих коміксів. Сценарною адаптацією і постановкою серіалу займеться знаменитий актор і режисер Ален Шаба (на фото), автор касового хіта «Астерікс і Обелікс: Місія «Клеопатра», знятого 19 років тому. Цей фільм став найуспішнішою стрічкою франшизи і є третім найуспішнішим фільмом в історії французького прокату - його подивилися більше 14 мільйонів французів.
Незважаючи на кінематографічний досвід Алена Шаба, цей проект стане для нього дебютом: ніколи раніше він не знімав анімаційні стрічки.
Повідомляється, що в основу серіалу ляже один з кращих альбомів із саги про непереможне галльське село «Битва вождів», який був опублікований в 1966 році.
В цьому альбомі друїд Панорамікс втрачає пам'ять і забуває рецепт магічного напою, що дає галлам неймовірну силу, в наслідок удару по голові меніром (культовим каменем), випадково кинутим Обеліксом. Вождя села Абрарокурікса викликає на поєдинок вождь сусідньої села Аплюсбегалікс, а без магічного напою він ризикує програти битву ...

Алексей Першко 03 березня 2021
Читайте Кіно-Театр в Google News
Источник материала
Поделиться сюжетом