Мама Ілона Маска на українському ТБ розкриє секрети успіху
Мама Ілона Маска на українському ТБ розкриє секрети успіху

Мама Ілона Маска на українському ТБ розкриє секрети успіху

12 березня глядачі шоу "Сніданок з 1+1" ексклюзивно зможуть побачити Мей Маск, унікальну фотомодель, дієтолога, а віднедавна і письменницю.

Мама відомого винахідника і мільярдера Ілона Маска поспілкується з ведучими «Сніданку» і розповість, які секрети відкрила у своїй книзі "Жінка, у якої є план".

Ексклюзивно в прямому ефірі Мей Маск розповість, як їй в 72 роки вдається мати чудовий вигляд, де знайшла сили, щоб піти від чоловіка-тирана, і які секрети потрібно знати, щоб виховати генія.

Також Мей особисто розповість про непростий шлях до успіху і найцікавіше про свою книгу «Жінка, у якої є план», яку вже можна прочитати українською мовою.

Мей Маск / фото 1+1

Хто така Мей Маск?

Мей Маск - фотомодель, дієтолог, письменниця і мама трьох дітей, серед яких відомий винахідник і мільярдер Ілон Маск. У 72 роки її кар'єра досі розвивається. Мей працює в модельному бізнесі з 15 років, пройшла свій шлях від показу одягу в універмагах до зйомок у кліпі Бейонсе.

У неї понад 50 тисяч дописників в TikTok, більше сорока тисяч в Instagram і майже двісті тисяч в Твіттері. Мей просуває себе в інтернеті ще з 90-х років. Також саме завдяки її раді Ілон в 12 років відправив свій код у видання PC Magazine і отримав за нього істотний гонорар.

Читайте останні новини України та світу на каналі УНІАН в Telegram

Автор: Ольга Робейко

Теги по теме
Новости Украины Илон Маск
Источник материала
Поделиться сюжетом