5 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Netflix нарешті завершив зйомки другого сезону «Відьмака»
Netflix нарешті завершив зйомки другого сезону «Відьмака»

Netflix нарешті завершив зйомки другого сезону «Відьмака»

Другий сезон «Відьмака» вийде в 2021 році / фото facebook.com/witchernetflix

Стрімінговий сервіс Netflix завершив зйомки другого сезону популярного серіалу «Відьмак» у британських локаціях. Таким чином, творцям шоу нарешті вдалося відзняти весь необхідний матеріал.

Про це повідомляється на офіційній сторінці серіалу в Facebook

«Це завершення другого сезону! Білий вовк чекає на вас на континенті», - йдеться в повідомленні, яке супроводжує фото актора Генрі Кавілла, виконуючого головну роль в серіалі.

Також Netflix показала невеликій ролик про зйомки другого сезону «Відьмака», зазначивши, що в непростих зйомках були задіяні 15 локацій, 89 акторів і 1200 членів команди. 

При цьому в Netflix підтвердили, що другий сезон «Відьмака» вийде в 2021 році.

Як повідомляє Variety, процес зйомок кілька разів призупинявся за останній рік через триваючу пандемію COVID-19.

«Було фантастично знімати «Відьмака» тут, у Великобританії. Ми знімали в деяких неймовірних місцях, включаючи Fountains Abbey, Blea Tarn, Hodge Close, Frensham Ponds і, звичайно ж, в нашому затишному будинку в Arborfield Studios. Ми зібрали кращих британських талантів і команду, які були пристрасними, професійними і блискучими партнерами, завдяки такому складному і безпрецедентному досвіду зйомок. Тепер ми не можемо дочекатися, коли всі побачать всю важку роботу, виконану над цим продуктом», - розповіла шоураннер і виконавчий продюсер «Відьмака» Лорен Шмідт Хіссріх.

Також наголошується, що Netflix розкрив, про що буде основна сюжетна лінія серіалу: «Переконаний, що Йенніфер загинула в битві при Соддені, Геральт з Рівії приводить принцесу Ціріллу в найбезпечніше місце, яке він знає - в будинок свого дитинства Каєр Морхен. У той час як королі, ельфи, люди і демони континенту прагнуть до панування за його стінами, він повинен захистити дівчину від чогось набагато більш небезпечного: таємничої сили, якою вона володіє всередині».

До своїх ролей у другому сезоні «Відьмака» повернулися Генрі Кавілл, Фрейя Аллан і Аня Чалотру. Також в серіалі з'явиться кілька нових персонажів у виконанні Аджоа Андо («Бріджертони»), Кім Бодніа («Вбиваючи Єву»), Кессі Клер («Цей чудовий новий світ»), Ліз Карр («Безмовний свідок»), Грем Мактавіш («Чужоземка»), Кевін Дойл («Абатство Даунтон»), Саймон Келлоу («Чотири весілля і похорони») і Кріс Фултон («Бріджертони»).

Серед режисерів серіалу - Стівен Сурджик («Академія Амбрелла»), Сара О'Горман («Прокляті»), Ед Базалгетт («Останнє королівство») і Луїза Хупер («Чит»).

Нагадаємо, серіал «Відьмак» заснований на книгах і оповіданнях польського письменника Анджея Сапковського. Прем'єра серіалу відбулася 20 грудня 2019 року на стрімінг-сервісі Netflix. Ще до його виходу був офіційно анонсований другий сезон, який спочатку обіцяли випустити в 2020 році. Однак через пандемію коронавірусу зйомки постійно переносилися.

Інші новини кіно

  • Для приквелу серіалу "Відьмак" знайшли актора на головну роль
  • Названа дата виходу фіналу серіалу "Люцифер"
  • З'явився трейлер фентезі-серіалу "Тінь і кістка"
  • Угода на $ 450 мільйонів: Netflix зніме дві частини детектива «Ножі наголо»
  • Netflix показав трейлер хоррора "Побачене і почуте" (відео)

Читайте новини шоу-бізнесу, гороскопи на каналі УНІАН Lite в Telegram

Переклад: Марина Григоренко

Теги по теме
сериал
Источник материала
Поделиться сюжетом