Українська художниця представила трейлер Bloodborne 2
Українська художниця представила трейлер Bloodborne 2

Українська художниця представила трейлер Bloodborne 2

Концепт-арт Bloodborne 2 від української художниці / фото twitter.com/JaneLysa911

Художниця з Києва Євгенія Лиса представила трейлер Bloodborne 2. Ролик був створений на підтримку робіт українки для конкурсу Imagining Bloodborne 2 ("Уявляючи Bloodborne 2"). Його влаштував відомий YouTube-блогер VaatiVidya. Переможець конкурсу отримає $2,5 тисячі.

Трейлер Bloodborne 2

У ролику можна побачити, як виглядала б друга частина похмурого рольового екшену, якби гра створювалася за концепт-артами української художниці.

Кей-арт Bloodborne 2 від Євгенії / фото artstation.com/artwork/lxd8we

Самі ж концепт-арти українка опублікувала в Твіттері та на своїй сторінці порталу ArtStation. Вона підготувала власне бачення концепції другої частини Bloodborne, а також одного з босів – ляльок-близнюків. Згідно з описом, раніше вони були простими дітьми, яких позбавили крові, перетворивши в ляльок.

Боси ляльки / фото twitter.com/JaneLysa911

Детальніше про Bloodborne

  • Bloodborne – це рольовий екшен в готичних декораціях, створений студією FromSoftware. Дії гри розгортаються в місті Ярнам, де лютує епідемія, що перетворює людей на чудовиськ. Головний герой – мисливець, який змушений досліджувати найтемніші закутки Ярнама і битися з монстрами.
  • Bloodborne вийшов в 2015 році ексклюзивно на PlayStation 4, отримавши премію Британської академії в області відеоігор за найкращий ігровий дизайн, а також 92 бали на агрегаторі Metacritic. Це найвища оцінка серед усіх ігор FromSoftware.

Підписуйтесь на канал УНІАН Ігри в Telegram

Автор: Сергій Коршунов

Источник материала
Поделиться сюжетом