ЗСУ відпрацювали прикриття Чорноморського узбережжя від висадки ворожого десанту
ЗСУ відпрацювали прикриття Чорноморського узбережжя від висадки ворожого десанту

ЗСУ відпрацювали прикриття Чорноморського узбережжя від висадки ворожого десанту

артилеристи тренувалися виконувати завдання в умовах ведення бойових дій при обороні морського узбережжя \ @navy.mil.gov.ua

Артилеристи Військово-морських сил Збройних сил України (ВМС ЗСУ) на Одещині та Миколаївщині провели навчання з прикриття Чорноморського узбережжя від висадки умовного ворожого десанту.

Про це повідомляє служба зі зв'язків з громадськістю Командування Військово-Морських сил ЗСУ в Facebook.

«На Одещині та Миколаївщині підрозділи окремої артилерійської бригади імені генерала-хорунжого Олексія Алмазова командування морської піхоти ВМС ЗСУ провели тактико-спеціальні заняття з приведення підрозділів у бойову готовність», - йдеться у повідомленні.

@navy.mil.gov.ua

У ВМС повідомляють, що артилеристи тренувалися виконувати завдання за умови ведення бойових дій під час оборони морського узбережжя.

Зокрема, під час проведення польового вишколу військовослужбовці вдосконалювали практичні навички з організації взаємодії, тренувалися діяти за встановленим сигналом, здійснювали марш у визначені райони, проводили підготовку до вогневого ураження цілей, здійснювали міжпозиційне переміщення, а також відпрацьовували спеціальні нормативи.

@navy.mil.gov.ua

Крім того, артилеристи відпрацювали питання вибору, підготовки, зайняття основної та запасних вогневих позицій, їх обладнання та маскування.

@navy.mil.gov.ua

«Подібні навчання дозволяють налагодити ефективну взаємодію та у разі необхідності успішно виконати поставлені завдання з нанесення вогневого ураження й не допустити висадки морського десанту противником на нашому узбережжі», - зауважили у ВМС.

Вас також можуть зацікавити новини

  • ЗСУ посиляться новими бойовими машинами (фото)
  • ЗСУ отримали нову радіолокаційну станцію, здатну працювати в будь-яких кліматичних умовах (фото)
  • Українські танкісти тренувалися атакувати ворога в районі ООС (фоторепортаж)
  • В Україні пройдуть навчання за участю військових з 5 країн НАТО

Читайте останні новини України та світу на каналі УНІАН в Telegram

Автор: Костянтин Гончаров

Теги по теме
Вооруженные силы Украины
Источник материала
Поделиться сюжетом