Поліція почала розслідування нападу на журналістів "Секретних матеріалів"
Поліція почала розслідування нападу на журналістів "Секретних матеріалів"

Поліція почала розслідування нападу на журналістів "Секретних матеріалів"

Інцидент став предметом кримінального провадження

Поліція почала розслідування за фактом нападу охоронця адвоката Олексія Шевчука на кореспондента програми "Секретні матеріали" (1+1) Наталію Книгу. 

Як повідомляв УНІАН, журналістка готує сюжет про рейдерське захоплення садового товариства "Рябина" (Старі Безрадичі, Обухівський район) радником мера Києва з правових питань, адвокатом Олексієм Шевчуком.  

За словами журналіста Євгена Куксіна, 12 червня Наталія Книга вирушила на місце подій, щоб вивчити ситуацію та поспілкуватися із Шевчуком.

"Схема проста. 30 членів товариства з 228 і змінили керівництво, обравши своїм головою людину Шевчука. Журналістка "Секретних матеріалів" приїхала на місце подій, дізналася, що між місцевими жителями є протиріччя, поспілкувалася вже з екс-головою "Рябини", якого нібито замінила людина Шевчука", - написав Куксін на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Наташа постукала по паркану будинку Шевчука. Вийшов невстановлений чоловік, який не представився. Без пояснень - дістає з барсетки пістолет, зводить курок і починає кричати про приватну власність... Йому ще раз нагадали, що перед ним журналісти. У відповідь крик. Побачивши, що камера фіксує - він пістолет сховав", - зазначив Куксін.  

Він додав, що журналістка написала заяву до Обухівського відділку поліції ГУНП в Київській області. Трохи пізніше стало відомо, що інцидент став предметом кримінального провадження.

Читайте останні новини України та світу на каналі УНІАН в Telegram

Автор: Григорій Бондар

Источник материала
Поделиться сюжетом