Динамо минимально проиграло Барселоне в матче Лиги чемпионов
Динамо минимально проиграло Барселоне в матче Лиги чемпионов

Динамо минимально проиграло Барселоне в матче Лиги чемпионов

20 жовтня, каталонська Барселона зустрічалась з київським Динамо у матчі третього раунду групового етапу Ліги чемпіонів-2021/2022. Гра пройшла у Барселоні на стадіоні Камп Ноу та закінчилась з рахунком

Матч розпочався практично одразу з небезпечного моменту біля воріт гостей. Дест замкнув передачу Альба головою на дальній стійці, але дивом не влучив у порожній кут.

Підопічні Луческу намагалися взяти під контроль м’яч. Але каталонці не віддавали його і тривалий проміжок гри тримали кулястого з високою лінією оборони.

На 12-й хвилині поєдинку кияни пішли у контратаку завдяки тому, що Буяльський зачепився за м’яч, але невдало розпорядився ним. Момент завершився заблокованим ударом Циганкова.

Згодом барселонці вперше у цій ЛЧ завдали удару у площину воріт. Але наш Бущан в ефектному стрибку відбив м’яч і врятував команду.

Потім голкіпер знову врятував Динамо. Дест на дальній стійці завдав потужного удару, але Бущан відбив.

Однак каталонці все-таки натиснули на киян та відкрили рахунок. Навіс Альби у штрафний Динамо завершився ударом у падінні Піке. Миколенко не зміг завадити гравцю відправити м’яч у сітку воріт.

Барселона добилася свого і ліниво катала м’яч майже до закінчення першого тайму.

Другий тайм знову розпочався з гострого моменту біля воріт киян. Френкі Де Йонг обігрався з Депаєм на правому фланзі й зробив простріл з меж штрафного на дальню стійку, але захисник гостей вибив м’яч.

На 53-й хвилині знову панувала небезпека біля воріт Динамо. Фаті та Депай просто таки запресингували воротаря та перехопили м’яч. Момент завершився ударом Фаті через себе, але він не влучив. Динамо пощастило.

Теги по теме
футбол Динамо Лига чемпионов Барселона
Источник материала
Поделиться сюжетом