77-річний з гучного серіалу "Гра в кальмара" розповів, як перекинулася його життя після виходу проекту
77-річний з гучного серіалу "Гра в кальмара" розповів, як перекинулася його життя після виходу проекту

77-річний з гучного серіалу "Гра в кальмара" розповів, як перекинулася його життя після виходу проекту

77-річний актор з "Гри в кальмара" розповів про популярність / скріншот

Минулого місяця на платформі Netflix був показаний південнокорейський серіал "Гра в кальмара". За 25 днів з моменту прем'єри шоу подивилися 111 мільйонів людей. Серіал став першим південнокорейським проектом, який очолив топ Netflix.

Актори стали вмить популярними, продюсери пропонують їм нові проекти, а люди, бачачи улюблених акторів, божеволіють. Так, 77-річний актор О Ен-су, який зіграв гравця під номером 001, відверто розповів про славу, яка буквально на нього звалилася.

Про це повідомляє Daily Mail.

За його словами, для нього підвищена увага стала справжнім випробуванням.

"Стан справ сильно змінився. Тепер, коли я виходжу на вулицю в кафе або куди-небудь ще, мені потрібно пам'ятати, що на мене всі дивляться. Мені здається, що слава, крім іншого, — важкий тягар", — зазначив він.

До слова, О Ен-су з 1967 по 2013 рік грав у місцевому театрі, а у 2003 році знявся у фільмі "Весна, літо, осінь, зима.... і весна". На додаток, він запевнив, що амбіцій щодо акторської кар'єри він не має. 

Відзначимо, сюжет серіалу розгортається навколо турніру на виживання, в якому беруть участь 456 героїв, які потрапили у фінансові труднощі. Їм пропонують позмагатися в шести дитячих іграх. Переможець отримає 45600000000 вон (10200000000 грн), однак ставка в цій грі - життя. Головний герой серіалу Сон Кі Хун, гравець №456, вирішується на участь, щоб погасити борги та зберегти відносини з дочкою.

"Гра в кальмара" побудована на постійній необхідності персонажів робити непростий вибір. Щоб вижити, вони повинні об'єднуватися в союзи та зраджувати. Причому найчастіше герої й самі заздалегідь не знають, до чого призведе їх рішення.

Вас також можуть зацікавити новини:

  • "Велика-2": у мережі з'явився трейлер другого сезону скандального серіалу
  • Блондинка Моніка Беллуччі і угода з дияволом на новий лад: рецензія на гучний фільм "Людина, яка продала свою шкіру"
  • Від" "Гри престолів" до "Чорнобиля": топ-100 найбільших серіалів XXI століття

Автор: Каролина Гайдук

Теги по теме
сериал
Источник материала
Поделиться сюжетом