Зірковий американський баскетболіст Суперліги виявив бажання виступати за Україну
Зірковий американський баскетболіст Суперліги виявив бажання виступати за Україну

Зірковий американський баскетболіст Суперліги виявив бажання виступати за Україну

КИЇВ. 23 жовтня. УНН. Американський баскетболіст клубу української Суперліги "Прометея" – Д'Анджело Харрісон, виявив бажання виступати за збірну України, передає УНН з посиланням на сторінку президента "Прометея" Володимира Дубінського у Facebook.

Цитата

Один із найкращих бомбардирів колишнього сезону італійської Серії А та Ліги чемпіонів ФІБА виразив велике бажання стати натуралізованим гравцем "жовто-блакитної" збірної.

"Пару слів про Д'Анджело Харрісона. Ми зустрічалися з ним буквально за кілька днів до від'їзду до Одеси, і він висловив величезне бажання отримати український паспорт і виступати за збірну України, якщо це зацікавить тренерський склад збірної.
Було дуже приємно це чути, і він реально горить цим бажанням, і його американський агент підтвердив це нашому клубу. Ця його позиція була донесена до керівництва ФБУ, і зараз починається робота з агентом Д'Анджело. Упевнений, це реально підсилило би нашу збірну і це вибір може бути хорошим", - написав Дубинський на своїй сторінці у Facebook.

Довідка

Харрісон приєднався до "Прометею" минулого літа. Раніше американець виступав за турецький "Ушак", італійський "Бріндізі", ізраїльські "Маккабі" і "Хапоель", російський "Єнісей" і французький "Ле-Портель".

У поточному сезоні Харрісон провів шість матчів в українській Суперлізі. В середньому за гру американець набирає 21,8 очка, робить 4,7 підбирання і 3,0 передачі.

Теги по теме
Спорт Баскетбол
Источник материала
Поделиться сюжетом