Жінка годувала грудьми кота на борту літака
Жінка годувала грудьми кота на борту літака

Жінка годувала грудьми кота на борту літака

Згідно з правилами, пасажири можуть брати з собою в салон кішок або маленьких собак, але ті мають бути у переносках під сидіннями / фото ua.depositphotos.com

На борту рейсу Delta Air, що прямував до Атланти (США), помітили пасажирку, яка взялася годувати грудьми кота.

Згідно з повідомленням, відправленим, ймовірно, пілотом, жінка відмовилася припинити свою діяльність, попри неодноразові прохання бортпровідників, пише The Sun.

Інші пасажири були не на жарт налякані, але вона не хотіла повертати свого вихованця в переноску, тому по прильоту отримала догану від авіакомпанії.

Згідно з правилами, пасажири мають право брати з собою в салон, наприклад, кішок або маленьких собак, але ті мають залишатися в переносках під сидіннями упродовж усього польоту.

У США та інших країнах поширено практику так званих тварин для емоційної підтримки, яких люди можуть усюди брати з собою. В авіакомпанії кажуть, що їм вже довелося побачити на борту літаків заспокійливих індичок, цукрових сумчастих летяг, змій, павуків і чимало інших компаньйонів.

Як повідомляв УНІАН, раніше в США пасажира літака примотали скотчем до сидіння на час польоту. А в Іспанії люди зникли з літака після госпіталізації пасажира.

Вас також можуть зацікавити новини:

  • Весільна музика викликала масову загибель курок
  • Вчителька провела гру на роздягання на уроці зі школярами (відео)
  • У Києві на стоянці ТРЦ "припаркували" вертоліт (відео)

Автор: Катерина Комолова

Теги по теме
США Самолет
Источник материала
Поделиться сюжетом