У Києві з'явилися шахраї-ремонтники: виманюють гроші та "кидають" замовників
У Києві з'явилися шахраї-ремонтники: виманюють гроші та "кидають" замовників

У Києві з'явилися шахраї-ремонтники: виманюють гроші та "кидають" замовників

Маляри використовують різні підстави для займу коштів / фото - depositphotos.com

У Києві поскаржилися на шахраїв-ремонтників. Вони нібито виманюють у своїх клієнтів гроші, після чого зникають. Маляри "кидають" замовників, а після себе можуть залишити ще й зіпсований ремонт.

Про це повідомляється у Telegram-каналі "Київ оперативний".

Мешканці столиці поскаржилися, що у столиці з'явилися шахраї, які виманюють у людей гроші. Чоловік та його дружина називають себе малярами, вони домовляються про ремонтні роботи, а потім починають позичати кошти.

"Обережно, шахраї! Ремонтники (маляри), на перший погляд, ввічливі, порядні та невинні люди - сім’я. Однак, остерігайтеся їх найму та надання різних позик, оскільки залишитеся і зі зіпсованим ремонтом,  і в мінусі суми запозичених ними коштів!", - йдеться у повідомленні.

Також автори скарги на шахраїв додали, що маляри використовують різні підстави для займу коштів. Вони можуть казати, що їхній дитині терміново потрібна операція, або в їхній машині хтось вибив скло. Також ремонтники можуть жалітися на те, що у них нібито викрали дорогі інструменти. Зазвичай маляри просять позичити їм від 10 до 15 тисяч гривень.

Шахраї навіть погоджуються писати розписки, проте вони потім не допомагають повернути кошти. 

"Існує інформація, що гроші Саша та Інна позичають з надуманих причин систематично, як гарантію того, що навіть після неякісно виконаних робіт вони не залишаться, як кажуть, "ні з чим". Це підтверджується і поліцейськими витягами", - додали автори скарги на шахраїв.

Раніше УНІАН вже повідомляв, що у Києві дівчині замість нового iPhone продали гайки в коробці. Мало того, ошукана дівчина придбала смартфон у кредит.

Також Вас можуть зацікавити новини:

  • Шахраї наживаються на власниках машин: як не потрапити у пастку зловмисників (відео)
  • ЗМІ розповіли, як шахраї заробляють на охочих виїхати на заробітки за кордон українцях
  • "Вважають клієнтів дурнями": перед "чорною п'ятницею" магазин іграшок зробив фейкові знижки

Автор: Поліна Кузенко

Теги по теме
Киев
Источник материала
Поделиться сюжетом