19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
У РФ депутат роздягнувся на засіданні та показав однопартійцям свій статевий орган
У РФ депутат роздягнувся на засіданні та показав однопартійцям свій статевий орган

У РФ депутат роздягнувся на засіданні та показав однопартійцям свій статевий орган

Член партії "Яблуко" Максим Петлін зняв штани просто у розпал засідання в Zoom / фото прес-служби партії "Яблуко"

Російський депутат роздягнувся просто під час важливого зідзвону з колегами в Zoom. Глава свердловського партійного осередку "Яблука" Максим Петлін пройшов повз камери без трусів, встигнувши показати однопартійцям свої статеві органи.

Як пишуть "Вісті.78", засідання партії проходило в четвер, 9 грудня, і на ньому вирішувалося питання про виключення одного з лідерів внутрішньої опозиції, депутата муніципального утворення "Ливарний округ" Філіпа Погорєлова. Учасники заходу зібралися в Zoom, а трансляцію виклали на YouTube.

"Питання непросте, але я боюся, що іншого виходу в нас зараз вже просто немає. Є член партії...", - говорив депутат Борис Вишневський, поки Петлін переніс девайс із камерою до іншої кімнати та почав роздягатися, не звертаючи увагу на колег, а потім повністю оголився й пройшов у такому вигляді повз камеру.

Чи є його вчинок випадковим або мова йде про ретельно продуманий політичний перформанс, щоб відвернути увагу від виключення Погорєлова, неясно. Учасники засідання старанно вдавали, що нічого незвичайного не відбувається.

Російський депутат показав на засіданні свій статевий орган

Смішні випадки в Zoom

Раніше УНІАН писав про курйозний випадок у Мексиці, де депутат конгресу міста Мехіко брав участь в онлайн-засіданні в Zoom, сидячи в туалеті, і навіть не вимкнув камеру.

У Канаді політик помочився під час зідзвону в кавову чашку: запевняє, що випадково. Інший канадський політик випадково оголився перед колегами в Zoom.

У Перу адвокат зайнявся сексом з клієнткою під час онлайн-засідання суду. А в США прокурор вів засідання в Zoom з фільтром кошеняти на обличчі.

Вас також можуть зацікавити новини:

  • Чоловік здав батареї на метал і розвів багаття у квартирі, щоб зігрітися
  • У Росії тренер з карате практикував з дітьми БДСМ і голі тренування
  • Росіяни продовжують підтримувати Путіна на тлі загрози нового нападу РФ на Україну: рейтинг

Автор: Катерина Комолова

Теги по теме
Россия
Источник материала
Поделиться сюжетом