Під Вінницею зіткнулися два легковики: водія та пасажирку госпіталізували
Під Вінницею зіткнулися два легковики: водія та пасажирку госпіталізували

Під Вінницею зіткнулися два легковики: водія та пасажирку госпіталізували

У Вінницькій області сталася дорожньо-транспортна пригода, в якій травмувалися дві людини. Водія та пасажирку однієї з автівок госпіталізували до лікарні.

За даними Національної поліції, на трасі Кордишівка – Миколаївка зіткнулися легковики ЗАЗ та Renault.

Попередньо водій ЗАЗ не впорався з керуванням автівки, виїхав на зустрічну смугу руху та в’їхав у легкову машину. Двоє людей у салоні транспортного засобу постраждали.

45-річного водія ЗАЗ та 44-річну пасажирку госпіталізували у місцеву лікарню з травмами. Лікарі надають їм необхідну медичну допомогу.

18-річний вінничанин, який перебував за кермом легковика Renault, та його пасажир в аварії на автодорозі не постраждали.

Читайте
Смертельна ДТП у Харкові: що відомо про трирічних двійнят, які вижили в аварії

За попередньою інформацією, водії обох машин були тверезими. У них взяли зразки крові для проведення аналізу на стан сп’яніння. Поліцейські призначили низку експертиз, після проведення яких з’ясують точну причину ДТП.

Прокуратура відкрила провадження за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Найбільше покарання за цією статтею передбачає обмеження волі до трьох років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий же термін.

Теги по теме
ДТП
Источник материала
Поделиться сюжетом