5 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
"Зірка Instagram" вбила у п'яній ДТП багатодітну матір: вона може не сісти у тюрму
"Зірка Instagram" вбила у п'яній ДТП багатодітну матір: вона може не сісти у тюрму

"Зірка Instagram" вбила у п'яній ДТП багатодітну матір: вона може не сісти у тюрму

Етеллу визнали винною у скоєнні злочину / фото - ua.depositphotos.com

На Закарпатті жінка, яку місцеві звуть "зіркою Instagram", потрапила у п'яну ДТП. У страшній аварії загинула її подруга, багатодітна матір-одиначка.

Винуватиця трагедії може не сісти у тюрму, повідомляє "Обозрєватєль".

Аварія трапилася у селі Красна Тячівського району, 16 жовтня 2020 року, о 2:49. Увечері 15 жовтня 26-річна Етелла Менджул та 42-річна Оксана Сойма випивали алкоголь. Після цього вони поїхали кататися, із собою дівчата взяли хлопця - футболіста місцевого ФК. Сталася аварія.

"У селі Красна Тячівського району автомобіль "Lada Priora" зіткнувся з бетонним містком та перекинувся на дах. Від отриманих травм померла 42-річна місцева мешканка, яка перебувала в салоні авто", - повідомляли після ДТП у прес-службі Національної поліції Закарпатської області.

Футболіст першим вибрався з авто / фото - zk.npu.gov.ua

За кермом була 26-річна Етелла, яку знайомі називають "зіркою Instagram". Поруч із нею на пасажирському кріслі сиділа її подруга - 42-річна Оксана, на задньому сидінні знаходився їх друг-футболіст. Етелла та хлопець отримали легкі травми, футболіст першим вибрався з авто та викликав поліцію зі швидкою допомогою.

"Судмедекспертиза показала, що смерть Оксани Сойми настала від відкритої черепно-мозкової травми, що супроводжувалась переломами кісток склепіння та основи черепа, – шансів вижити не було жодних", - повідомляє "Обозрєватєль".

Етелла та Оксана були гарними подругами, за місяць до трагедії вони разом святкували день народження останньої. А за кілька годин до загибелі багатодітна матір викладала у Facebook картину про те, що найкращою терапією є довга дорога та гарна музика. Оксана виховувала чотирьох дітей, які тепер залишилися без матері. Нині ними опікуються їхні бабуся та тітка.

Винуватиця аварія закінчила Мукачівський державний університет, вона активно вела соціальні мережі. В Етелли є чоловік та дитина, вона працювала вихователькою.

У крові Етелли було 1,17 проміле алкоголю / фото - Facebook Етелли Менджул

"Етелла заміжня, її чоловік старший на кілька років. Пара виховує маленьку доньку, дівчинка з інвалідністю. Дитина чудова – розумниця і красуня, батьки її обожнюють. Живуть у своєму будинку", – розповіли виданню мешканці Дубового.

Після аварії з'ясувалося, що у крові Етелли було 1,17 проміле алкоголю, вона могла випити приблизно 0,5 літрів вина. Місцеві були у шоці, коли дізналися, що вона сіла п'яною за кермо, через що потрапила у жахливу ДТП.

Етеллу визнали винною у скоєнні злочину, Тячівський районний суд Закарпатської області призначив їй покарання у вигляді позбавлення волі на три роки з позбавленням права керувати транспортними засобами на два роки.

Суд, обираючи покарання, врахував те, що раніше жінка не скоювала злочинів, має неповнолітню дитину-інваліда, визнала свою провину та сприяла розкриттю справи. Окрім цього їй присудили виплатити моральну шкоду матері та тітці загиблої, а також усім її чотирьом дітям. Загальна сума виплати становить 1 млн 130 тисяч.

Проте, як повідомляє "Обозрєватєль", Етелла може не сісти у тюрму. 

"Справа в тому, що вирок набирає законної сили після закінчення терміну подання апеляційної скарги. Якщо ж Етелла Менджул її подасть, то розгляд у Закарпатському апеляційному суді може затягтися на роки, а вихователька продовжуватиме працювати у дитсадку", - додали у виданні.

Раніше УНІАН вже повідомляв, що в Одесі сталася моторошна ДТП, пасажирський автобус зіткнувся з чотирма авто.

Вас також можуть зацікавити новини:

  • Живцем похований під тоннами гною: подробиці ДТП з вантажівкою на Хмельниччині (відео)
  • Хлопець помер, дівчина - в реанімації: на Львівщині трапилася ДТП з вантажівкою (фото)
  • У Польщі зупинили автобус із нетверезим водієм, який віз людей до України (фото)
Теги по теме
ДТП Закарпатье
Источник материала
Поделиться сюжетом