СБУ показала, як звільняла "захоплений" літак в аеропорту "Антонов"
СБУ показала, як звільняла "захоплений" літак в аеропорту "Антонов"

СБУ показала, як звільняла "захоплений" літак в аеропорту "Антонов"

Спецпризначенці знешкодили умовних "терористів", які захопили літак з пасажирами та один з авіаційних об’єктів / скріншот, СБУ

Служба безпеки України провела тактико-спеціальні навчання на базі міжнародного аеропорту "Антонов" у Київській області: спецпризначенці української спецслужби знешкодили умовних "терористів", які захопили літак з пасажирами та один з авіаційних об’єктів.

Як повідомляє прес-служба СБУ, тренування проводили спільно з поліцією, Нацгвардією та Держслужбою з надзвичайних ситуацій в умовах, максимально наближених до реальних.

За легендою навчань, умовні "терористи" захопили заручників у літаку та вимагали його приземлення. При цьому їх "спільники" захопили диспетчерську вежу в аеропорту та висунули умови звільнення "потерпілих".

Після відпрацювання встановленого алгоритму дій керівники оперативного штабу ухвалили рішення про здійснення силової фази. Під час її реалізації правоохоронці знешкодили "зловмисників" та "звільнили" заручників.

СБУ провела навчання на базі міжнародного аеропорту «Антонов»

У відомстві наголосили, що такі тренування проводять для вдосконалення міжвідомчої взаємодії у сфері запобігання та нейтралізації терористичних загроз, зокрема, на стратегічно важливих об’єктах критичної інфраструктури.

СБУ також опублікувала фото та відео з тренувань.

Як повідомляв УНІАН, раніше СБУ показала, як знешкодила "терористів" у київському метро. Силовики провели антитерористичні навчання у підземці та розіграли ситуацію з терактом.

Вас також можуть зацікавити новини:

  • СБУ відпрацювала "прорив" нелегалів на кордоні з Білоруссю (фото)
  • У СБУ заявили, що за хвилею псевдомінувань по всій країні стоїть Росія
  • У Кривому Розі "замінували" всі школи міста
Теги по теме
Новости Украины СБУ Самолет аэропорт
Источник материала
Поделиться сюжетом