Окупанти у Криму незаконно ув'язнили 10 журналістів - НСЖУ
Окупанти у Криму незаконно ув'язнили 10 журналістів - НСЖУ

Окупанти у Криму незаконно ув'язнили 10 журналістів - НСЖУ

Права українських громадян постійно порушуються окупантами.

Тема окупованого Криму має постійно звучати у всіх українських ЗМІ, вважають експерти, журналісти, політики та громадські діячі. Під час круглого столу в Національній спілці журналістів України вони закликали більше говорити про Крим та підтримати тих журналістів, які висвітлюють проблеми жителів окупованого півострова.

Про це йдеться 27 січня у сюжеті ТСН.19:30.

Наразі в кримських в’язницях у сфабрикованих окупантами справах перебувають 10 кримських журналістів, зазначили учасники заходу. Права українських громадян постійно порушуються окупантами — про це треба повсякчас говорити і писати, певні експерти.

"Цей захід — експертна дискусія щодо того, як ми можемо об’єднати зусилля і збільшити присутність окупованого Криму в інформаційному просторі України", — говорить голова НСЖУ Сергій Томіленко.

Своєю чергою очільник Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров наголосив, що в умовах гібридної війни інформаційна частина відіграє не менш важливе значення, ніж військова.

"Якщо РФ інформаційну війну забезпечує всіма своїми ресурсами, має бути адекватний підхід і з боку нашої держави", — зазначив Чубаров.

Чому тема Криму має постійно звучати у всіх українських ЗМІ

Нагадаємо, що командувач ВМС Німеччини після спровокованого дипломатичного скандалу щодо окупованого Криму подав у відставку.

Читайте також:

  • Зеленський увів у дію санкції проти кримських "правоохоронців", "суддів" та російського дизайнера Лебєдєва
  • Скандальна заява словацького міністра про Крим і санкції: Братислава роз'яснила свою позицію
  • Виправили скандальну помилку: Ла Ліга "повернула" Крим Україні після звернення посла

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны