19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Посилений режим служби Нацполіції продовжили до 26 лютого
Посилений режим служби Нацполіції продовжили до 26 лютого

Посилений режим служби Нацполіції продовжили до 26 лютого

Посилений режим служби Національної поліції продовжили до 26 лютого. Спочатку його ввели на період з 14 по 19 лютого.

Про це заявив глава Нацполіції Ігор Клименко, додавши, що в період гібридної війни проти України поліція активно співпрацює з іншими правоохоронними органами, щоб запобігти спробам дестабілізувати ситуацію в країні.

Також Клименко додав, що поліція та Нацгвардія спільно посилили охорону та пропускний режим на території зони ЧАЕС, і на сьогодні близько 2 тисяч поліцейських охороняють 245 критично важливих об’єктів.

За словами голови Нацполіції, посилений режим створює велике навантаження на поліцейських, і вони мають встигати відпочивати – заради цього активно вносяться зміни до графіків чергувань.

Нагадаємо, що посилений режим служби поліції запровадили з 14 лютого. Тоді Клименко заявив, що ці заходи необхідні для оперативнішого реагування на можливі загрози безпеці громадян. Ефективність такого рішення вже доведена — за минулий тиждень рівень злочинності в Україні знизився в середньому на 15%.

Раніше заступник голови Нацполіції Олександр Фацевич не виключав, що режим служби поліції можуть продовжити. Він наголосив, що зараз увага зосереджена на ризиках дестабілізації ситуації з боку нашого ворога. Він також зазначив, що вороги всередині країни теж не сплять, тому можливі провокації та диверсійні атаки – їхнім запобігання займеться поліція.

Читайте
Любителів "руського міра" будуть затримувати - Нацполіція
Теги по теме
Нацполиция
Источник материала
Поделиться сюжетом