Молодіжна збірна України зазнала прикрої поразки на шляху до Євро-2023
Молодіжна збірна України зазнала прикрої поразки на шляху до Євро-2023

Молодіжна збірна України зазнала прикрої поразки на шляху до Євро-2023

У п'ятницю, 23 вересня, відбувся матч відбору молодіжного Євро-2023, у якому збірна України U-21 зустрічалася з однолітками зі Словаччини.

Молодіжна збірна України програла у першому матчі проти Словаччини в рамках відбору на Євро-2023. Матч завершився з рахунком 3:2.

Господарі відкрили рахунок матчу на 10-й хвилині - відзначився Томаш Суслов, який виконував пенальті та вдало зіграв на добиванні. "Синьо-жовті" відповіли за 7 хвилин - Георгій Судаков прошив стінку зі штрафного - голкіпер у падінні відбив м'яч перед собою, а Богдан В'юнник зіграв на добиванні. Більше у першому таймі команди не забивали.

На початку другої половини протистояння Давид Стрелец знову вивів Словаччину вперед, на що Україна відповіла голом Дмитра Крисківа з передачі Артема Бондаренка.

На 53-й хвилині Стрелец у центральній зоні обіграв Арсена Батагова та відзначився дублем, який приніс його команді перемогу.

  • Матч-відповідь відбудеться у вівторок, 27 вересня. Гра відбудеться у місті Бельсько-Бяла на Муніципальному стадіоні та розпочнеться о 18:30 за київським часом.
  • Додамо, що фінальний турнір Євро-2023 відбудеться в червні-липні 2023 року. Його прийматимуть Грузія і Румунія, вони отримали автоматичні путівки як господарі турніру. Там, окрім Грузії та Румунії, вже точно зіграють Англія, Бельгія, Німеччина (чемпіон), Іспанія, Італія, Нідерланди, Норвегія, Португалія, Франція, Швейцарія (найкраще друге місце).

Читайте також:

Вірменія - Україна: де дивитися матч Ліги націй і прогнози букмекерів

"Ще нічого не закінчено, все в наших руках": Ярмоленко - про розгром від Шотландії в Лізі націй

Петраков викликав до збірної України дебютанта після фіаско в матчі Ліги націй з Шотландією

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны