Вікторія Руффо через 30 років: як живе зірка сльозливого серіалу "Просто Марія"
Вікторія Руффо через 30 років: як живе зірка сльозливого серіалу "Просто Марія"

Вікторія Руффо через 30 років: як живе зірка сльозливого серіалу "Просто Марія"

Як змінилася Вікторія Руффо / колаж з фото

Мексиканська актриса Вікторія Руффо здобула популярність після виходу серіалу "Просто Марія", який в 1989 році наробив шуму. Жінки дивилися за грою головних героїв, не відриваючись від телеекранів. Вони переживали, співчували і плакали разом з головною героїнею.

В основу сюжету лягла історія бідної дівчини, яка переїжджає в Мехіко в пошуках роботи. Там вона знайомиться з аристократом і навіть народжує йому сина. Але під тиском родичів вони змушені розлучитися.

Минають роки. Марія (Вікторія Руффо) стає відомим модельєром. Її син знайомиться з дочкою сестри того самого аристократа. Вони закохуються один в одного, а потім і одружуються.

Відео дня

Після того, як родичі дівчини дізналися про її вагітність, мама вирішується спровокувати у неї передчасні пологи. Прямо в лікарні вона затіяла стрілянину. В цей же час поруч з Марією виявляється її старий знайомий, який вже давно домагався її серця. Дізнавшись про це, аристократ Хуан Карлос поспішає до Марії, але потрапляє в автокатастрофу і помирає в лікарні.

Після цих фатальних подій Марія втрачає пам'ять. Але доля таки ще випробує її на міцність.

Як змінилася Вікторія Руффо / колаж з фото

Саме завдяки цьому серіалу Вікторія Руффо стала однією з найбільш високооплачуваних актрис. Їй вже 60 років. Відомо, що на даний момент вона успішно поєднує роботу в театрі і зйомках в серіалах. Хоча у неї була творча перерва, коли вона народжувала близнюків - Вікторію і Ануара. 

Нагадаємо, як зміниласяголовна героїня культового серіалу "Рабиня Ізаура" через 50 років.

Вас також можуть зацікавити новини:

  • Одіозний путініст Юрій Бардаш змінює ім'я і отримує російський паспорт
  • Актори серіалу "Друзі" 30 років тому і зараз: що з ними стало
  • Співачка Камалія шокувала історією знайомства з чоловіком-мільярдером
Источник материала
Поделиться сюжетом