6 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Гороскоп для Овна в жовтні 2022: ситуація в коханні, здоров'ї і кар'єрі
Гороскоп для Овна в жовтні 2022: ситуація в коханні, здоров'ї і кар'єрі

Гороскоп для Овна в жовтні 2022: ситуація в коханні, здоров'ї і кар'єрі

Гороскоп для Овнів в жовтні 2022 / depositphotos.com

Езотерики вважають, що інтелект вогненних Овнів буде на висоті, але є ризики - цілком вірогідні "привіти" з минулого, які стануть для вас спокусою. Керуйтеся розумом, а не серцем, дійте поступово, щоб не пошкодувати ні про одне з прийнятих рішень. Чого саме чекати в жовтні і яким буде астропрогноз на місяць - читайте далі в матеріалі. 

  • Гороскоп кар'єри на жовтень 2022
  • Гороскоп кохання на жовтень 2022
  • Гороскоп здоров'я на жовтень 2022

Раніше ми складали докладний місячний календар на жовтень 2022, щоб ви змогли вдало розпланувати свої справи.

Гороскоп кар'єри на жовтень 2022

Відкритість по відношенню до світу - головний ваш козир. Ви повинні бути більш комунікабельними і емпатичними, щоб привернути до себе колег і керівництво. Астрологи попереджають про дрібні конфлікти, але не ставтеся до них серйозно - вони виникають лише через несумісність знаків Зодіаку.

Відео дня

З другої половини місяця обстановка на роботі буде нервовою, особливо у тих Овнів, які працюють в сфері продажів. Не використовуйте свій авторитет, щоб розрядити обстановку - дочекайтеся більш спокійних часів. Все, що вам потрібно - це діяти по совісті і бути розважливими.

Гороскоп кохання на жовтень 2022

Самотні представники знака мають всі шанси познайомитися з цікавою людиною після 5 жовтня. Звертайте увагу на ближнє коло - можливо, саме серед друзів знаходиться ваш обранець. При цьому, відносини краще починати в другій декаді місяця - і то, враховуйте, що ні до чого серйозного вони не приведуть.

Читайте також:
Запоріжжя у вогні: таролог попередив про прильоти і небезпеку найближчим часом
Названо щасливчиків за знаком Зодіаку: хто днями "озолотиться"
Ці знаки Зодіаку наздожене "чорна смуга": кому не уникнути невдач

Сімейні Овни повинні стежити за своїми словами і діями, побоюватися зайвої емоційності. Спалахи гніву і агресії стануть причиною регулярних сварок з партнером. Замість того, щоб піддаватися своїм слабкостям і дозволяти темпераменту заглушити енергетику, зберіть сім'ю за великим столом і направте свою енергію в мирне русло.

Гороскоп здоров'я на жовтень 2022

У першій декаді місяця можливі апатія і депресія - якщо відчуєте занепад сил, то боріться з цим відразу, інакше стан погіршиться. На тлі емоційних переживань може ослабнути імунітет, тому ретельно стежте за станом здоров'я і по можливості займайтеся спортом. У другій декаді місяця ваше самопочуття буде краще, але дрібні недуги все одно реальні.

Кінець місяця - найбільш вдалий час, ви будете почувати себе на вершині світу. Саме в цей період можна зайнятися зміною іміджу, відправитися в подорож або познайомитися з новими людьми. Намагайтеся оточувати себе позитивними емоціями і враженнями, тоді і хворіти будете рідше.

Вас також можуть зацікавити новини:

  • Таролог назвала місяць, коли Україна може перемогти окупантів
  • "Смертність не зменшується": відомий таролог дала новий прогноз по війні на 2023 рік
  • Відомий астролог розповів, чим закінчиться війна в Україні
Теги по теме
Гороскоп
Источник материала
Поделиться сюжетом