Зірці серіалу "Вікінги" Кетрін Винник заборонили в'їзд до Росії
Зірці серіалу "Вікінги" Кетрін Винник заборонили в'їзд до Росії

Зірці серіалу "Вікінги" Кетрін Винник заборонили в'їзд до Росії

Акторка українського походження опинилася в "чорному спису" МЗС РФ.

МЗС РФ оголосило список зі 100 громадян Канади, проти яких запроваджує країна-агресорка санкції. Зокрема, тим, хто опинився у "чорному списку", заборонено в'їзд до країни.

Про це йдеться на сайті МЗС Росії.

Санкції запроваджені проти політиків, активістів, культурних діячів та бізнесменів. До "чорного списку" МЗС РФ потрапила й канадійська акторка українського походження Кетрін Винник, яка від початку повномасштабної війни підтримує Україну.

Кетрін Винник / Фото: Associated Press

"У відповідь на практику запровадження режимом прем'єр-міністра Трюдо санкцій проти керівництва Росії, політиків і парламентаріїв, представників ділових кіл, експертів і журналістів, діячів культури, а також усіх, кого канадійська русофобська влада вважає неугодними, на основі взаємності закривається в'їзд для 100 громадян Канади", - йдеться в заяві МЗС РФ.

Зазначимо, ще до початку повномасштабної війни Кетрін Винник приїжджала до Києва. Коли були чутки, що Росія готує повномасштабне вторгнення, знаменитість підтримувала українців. Коли в Україні почалася війна, акторка засудила ворожі дії РФ та почала активно допомагати своїй рідній країні. Знаменитість створила фонд допомоги українцям та допомагала біженцям у Канаді.

Нагадаємо, до "чорного списку" МЗС РФ раніше потрапили: Джим Керрі, Бен Стіллер і Шон Пенн. Всі вони засуджують дії країни-агресорки.

Читайте також:

  • Ексклюзив ТСН. Олександра Заріцька пригадала, як окупанти були в її будинку і вперше розповіла про свого коханого
  • MONATIK приголомшив сумою, яку за час повномасштабної війни зібрав для України
  • Надя Дорофєєва показала себе 17-річну з рудим волоссям: "Тут Денніс Родман "палив" на мої сідниці"
Источник материала
Поделиться сюжетом