Загримовані під викраденого в Херсоні єнота російські школярі влаштували дивну акцію
Загримовані під викраденого в Херсоні єнота російські школярі влаштували дивну акцію

Загримовані під викраденого в Херсоні єнота російські школярі влаштували дивну акцію

Учні однієї зі шкіл зняли відео разом "з шефами з кемеровського ОМОН "Оберіг".

У російському Кемерово школярів загримували під викраденого окупантами в Херсоні єнота, і записали з ними відеовітання загарбникам та самій полоненій тваринці.

Відповідний ролик з’явився у Мережі.

"Наші хлопці передали привіт єноту Херсі та його бойовим товаришам разом з шефами з кемеровського ОМОН "Оберіг", – йдеться у повідомленні кемеровської школи №74.

Так, на опублікованому відео зафіксовані школярі, загримовані під єнота та одягнені у військову форму з бордовими беретами на головах. Вони позують на тлі новорічної ялинки з подарунками та зброєю в руках. У зверненні діти передали привіт окупантам з Росгвардії Кузбасу та викраденому українському єноту.

Нагадаємо, єнот з Херсона був викрадений окупантами перед їхньою втечею з міста. Окрім майна цивільних, ворожі війська крали навіть тварин з місцевого зоопарку. У Мережі було викладене відео, як російський загарбник виловлює у вольєрі єнотів, хапаючи їх за хвіст і кидаючи до коробки.

Цей факт обурив українців і вони зареєстрували на сайті президента петицію з пропозицією обміняти єнотів на одеський пам’ятник російській імператриці Катерині ІІ, який ось-ось мають демонтувати. 

Водночас у Міністерстві культури України не проти обміняти викрадене з музеїв Херсонщини майно та єнотів на пам'ятники російським письменникам.

Все про російську пропаганду в умовах війни

Читайте також:

  • Викрадений з Херсона єнот влаштовує диверсії окупантам: загарбники зняли відео з пухнастим бранцем
  • Росіянка влаштувала епічний скандал у Ростові через синьо-жовті декорації: відео
  • У Росії бояться "сюрпризів" ЗСУ до Нового року: "Олів'є в горлянку не полізе"

Підписуйтесь на наші канали у Telegram та Viber.

Источник материала
Поделиться сюжетом