Родина короля Чарльза III в шоці від витівки принца Гаррі, приведені в бойову готовність: "Це жорстоко, боягузливо і так сумно"
Родина короля Чарльза III в шоці від витівки принца Гаррі, приведені в бойову готовність: "Це жорстоко, боягузливо і так сумно"

Родина короля Чарльза III в шоці від витівки принца Гаррі, приведені в бойову готовність: "Це жорстоко, боягузливо і так сумно"

Старші члени королівської родини де-факто створили "військову кімнату", щоб впоратися з будь-якими потенційними наслідками бомби, що розірвалася, від мемуарів принца Гаррі.

Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!

Підписатися

Високопосадовці навіть обговорювали ситуацію в маєтку Сандрінгем, де королівська родина зібралася, щоб відсвяткувати своє перше Різдво без королеви Єлизавети.

Інсайдери кажуть, що було складено план, щоб впоратися з вибуховими викриттями, очікуваними не тільки від книги Гаррі, а й від його зустрічі з Андерсоном Купером у програмі CBS "60 хвилин" у неділю, за якою незабаром піде інтерв'ю на ITV, "Доброго ранку, Америка" та "Пізнє шоу" зі Стівеном Колбертом.

Принц Гаррі та Меган Маркл, кадр з фільму

Члени королівської сім'ї та їхні помічники ламали голову над тим, щоб передбачити всі можливі історії, які Гаррі включить у свій фоліант, і, як кажуть, чудово знали, що він розповість про свою бійку з Вільямом, де він стверджує, що його брат збив його в собачу миску під час сварки через Меган Маркл.

Один високопоставлений інсайдер сказав закордоннимЗМІ: "Безперечно, були побоювання з приводу того, що Гаррі збирався написати, і, зокрема, вони турбувалися про переказ дуже особистих моментів їхнього життя. Король хотів рухатися вперед з традиційною позицією і слідувати знаменитим стопам королеви "ніколи не скаржитися, ніколи не пояснювати ", але принц Уельський стверджував, що, можливо, сім'ї дійсно слід йти далі, образитись і випустити заяву, але його батько відкинув пропозицію".

Король Чарльз III, кадр з відео

UK Daily Telegraph також підтвердила, що палац перебуває у "військовому стані" перед випуском книги, додавши, що після прочитання уривків із книги їх гірші побоювання не виправдалися.

Незважаючи ні на що, лондонська The Sunday Times повідомила, що Вільям гостро усвідомлює, що королівська родина має зберігати мовчання. Як сказав виданню один близький друг обох братів: "Він (Вільям) не мститиметься, ніколи не буде, тому що він гідний і неймовірно відданий. Вільям - сидяча качка, тому що Гаррі знає, що він не збирається мститися. Скільки пострілів ви можете зробити в сидячу качку? Це жорстоко, боягузливо і так сумно для Вільяма продовжувати приймати удари. Він мовчить на благо своєї сім'ї та країни".

Кейт Міддлтон і принц Вільям, кадр із серіалу

Нагадаємо, що принц Гаррі зізнався у вживанні наркотиків та вбивстві 25 людей: "Я був 17-річним".

Раніше ми повідомляли, що принц Гаррі розповів про пікантний інцидент з Меган Маркл, Кейт Міддлтон та "тюбиком": "Вона ж актриса".

Теги по теме
Кейт Миддлтон
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны