5 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Українець намагався втекти до Молдови та впав у триметрову пастку
Українець намагався втекти до Молдови та впав у триметрову пастку

Українець намагався втекти до Молдови та впав у триметрову пастку

Зазначається, що правоохоронці одразу допомогли йому вибратися / фото facebook.com/SouthernBorderUkraine

На Одещині при спробі незаконно дістатися Молдови українець впав у триметровий рів. Він не міг самостійно вибратися, а тому кликав на допомогу прикордонників.

"Учора ввечері прикордонникам Білгород-Дністровського загону надійшла інформація про те, що поблизу кордону чутно крики про допомогу. До місця події одразу вирушив наряд відділу "Старокозаче", який виявив чоловіка, що виглядав з інженерного рову та благав витягнути його", - повідомили УНІАН у секторі з питань взаємодії із ЗМІ Південного регіонального управління ДПСУ.

Зазначається, що правоохоронці одразу допомогли йому вибратися. Наляканий і розгублений порушник розповів, що мав на меті у незаконний спосіб дістатися Республіки Молдова через обмеження у перетинанні кордону. Проте втрапити у "пастку" він не розраховував.

Відео дня
Втікача врятували, він зізнався у своїх планах / фото facebook.com/SouthernBorderUkraine

Українець пояснив, що за трансфер до кордону заплатив невідомому 3 тис. дол. Далі, прямуючи у напрямку українсько-молдовського кордону в обхід пунктів пропуску, він у темряві впав у рів, який прикордонники обладнали як інженерне загородження.

"Звідти він не зміг вибратися самотужки, оскільки глибина рову подекуди сягала трьох метрів. У темряві 44-річний чоловік почув, що у рів затікає вода. Правопорушник зізнався – зрозумівши, що потрапив у халепу, дуже злякався та почав кликати на допомогу", - йдеться у повідомленні.

Читайте також:
Криваві болота: у Рівненській ОВА розповіли, що чекає на окупантів у разі вторгнення
У Молдові виявили бойову частину ракети, що впала вчора при атаці РФ на Україну (фото)
У Молдові на березі Дністра виявили лева з Одеси
Молдова спростила правила перетину кордону для українців

Втікачі та ухилянти

Раніше УНІАН вже повідомляв, що СБУ присікла схему виїзду чоловіків за кордон, до якої причетний депутат. Організатори нелегального трафіку оформлювали ухилянтів до лав однієї з благодійних організацій, яку очолює депутат Чернігівської міськради.

Наприкінці грудня у Карпатах загубилася група чоловіків, які хотіли втекти з України. До їхніх пошуків залучали вертолітну авіацію по обидва боки кордону. Також стало відомо, що у Молдові затримали організаторів схеми з незаконного перетину кордону України ухилянтами. А на Одещині троє молодих чоловіків намагалися потрапити до Молдови. Коли їх затримали, вони розповіли, що нібито шукали отару овець.

Вас також можуть зацікавити новини:

  • В Японії засуджена до страти жінка на смерть вдавилася їжею
  • У мережі спливло пророче відео 1997-го року про війну в Україні
  • Іронічно: окупант, який вижив на війні в Україні, знайшов дурну смерть на батьківщині (фото)
Теги по теме
граница Одесская область Молдова пограничники
Источник материала
Поделиться сюжетом