19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Попри авіакатастрофу в Броварах всі підрозділи МВС працюватимуть стабільно – Клименко
Попри авіакатастрофу в Броварах всі підрозділи МВС працюватимуть стабільно – Клименко

Попри авіакатастрофу в Броварах всі підрозділи МВС працюватимуть стабільно – Клименко

Попри авіакатастрофу в Броварах Міністерство внутрішніх справ України та всі підрозділи відомства працюватимуть стабільно.

Про це в ефірі національного телемарафону заявив голова Нацполіції та тимчасово виконуючий обов’язки голови МВС Ігор Клименко.

– Наша основна задача – продовження політики МВС, яку започаткував, успішно впроваджував міністр Денис Монастирський. Ми маємо виконати всі завдання в пам’ять про наших побратимів. Ми зробимо все, щоб країна працювала стабільно, а кожен громадянин відчував безпеку, – сказав він.

За словами Клименка, про призначення нових заступників глави МВС говорити ще зарано, спершу потрібно стабілізувати роботу міністерства.

Зараз дивляться

– Разом з іншими правоохоронними органами робимо все, щоб якомога швидше встановити причини цієї катастрофи. Працюватимемо день і ніч для того, щоб на всі питання суспільства ми могли дати чітку відповідь, і щоб така катастрофа не повторювалась в подальшому, – додав в. о. глави МВС.

Вранці 18 січня в Броварах Київської області на територію дитячого садка впав вертоліт. Внаслідок катастрофи загинуло 14 осіб, серед яких одна дитина.

На борту гвинтокрила перебувало керівництво МВС – міністр МВС Денис Монастирський, перший заступник міністра Євген Єнін та державний секретар Юрій Лубкович. Усі вони загинули.

СБУ розглядає , серед яких: порушення правил польоту, технічна несправність гелікоптера та умисні дії щодо знищення транспортного засобу.

Читайте
Що відомо про Ігоря Клименка, якого призначили в.о. глави МВС: біографія та декларація
Теги по теме
МВД
Источник материала
Поделиться сюжетом