Під Києвом електрогенератор убив трьох людей
Під Києвом електрогенератор убив трьох людей

Під Києвом електрогенератор убив трьох людей

Генератор стояв у гаражі з поганою вентиляцією / фото t.me/andrii_nebytov

У селі Княжичі під Києвом 3 людини загинули від отруєння чадним газом в результаті неправильної експлуатації електрогенератора. Про це повідомив голова обласного управління поліції Андрій Нєбитов.

"У приватному будинку в Княжичах без ознак життя виявили 45-річного господаря і двох його гостей: 51-річного чоловіка і 48 – річну жінку", - повідомив він. 

За попередньою версією, причиною трагедії став електрогенератор, встановлений в погано вентильованому гаражі, що примикає до житлової частини будинку.

Відео дня

"Закликаю всіх чітко слідувати інструкціям з експлуатації опалювальних приладів та інших систем живлення. Дбайте про життя і здоров'я своє і близьких людей!" - написав голова поліції регіону.

Відключення світла в Україні

За даними "Укренерго", дефіцит електроенергії в Україні залишається значним. Зараз енергетики намагаються ліквідувати наслідки обстрілу 26 січня.

При цьому найважча ситуація склалася в Одеському регіоні. Там споживачів закликають готуватися до більш тривалих відключень електроенергії.

У компанії Yasno пояснили, чому тривала відсутність світла не призводить до зниження цифр в платіжках. Вся справа у відкладеному споживанні, кажуть енергетики.

Вас також можуть зацікавити новини:

  • Незважаючи на ракетні обстріли: як зробити передбачуваними відключення світла
  • 75% теплової генерації України потребує відновлення після російських атак - ДТЕК
  • У НБУ розповіли, як українці розраховуються за покупки під час відключень світла
Теги по теме
Киевская область
Источник материала
Поделиться сюжетом